Life

Ce imagine a văzut Ioana Ginghină și a realizat că este înșelată: „Alexandru nu e un om galant”

Cum a aflat Ioana Ginghină că Alexandru Papadopol este infidel. Un rol important l-au avut rețelele de socializare. Aceasta a dat detalii despre momentul în care a aflat că mariajul ei se termina.
22.05.2022 | 21:52
Ce imagine a vazut Ioana Ginghina si a realizat ca este inselata Alexandru nu e un om galant
Cum a realizat Ioana Ginghină că este înșelată. Foto: colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Ioana Ginghină a dat mai multe detalii despre felul în care a aflat că soțul ei are o aventură. Actrița a fost înșelată de Alexandru Papadopol, alături de care are și o fată.

Ioana Ginghină, dezvăluiri despre momentele dinaintea divorțului

Ioana Ginghină a divorțat de Alexandru Papadopol după ce acesta a înșelat-o. În cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, actrița a mărturisit cum a a aflat că partenerul ei se întâlnește cu o altă femeie.

ADVERTISEMENT

Deși avea bănuieli că ceva nu este în regulă în relația ei, actrița și-a dat seama că soțul i-ar putea fi infidel. Fiind în vacanță, Ioana Ginghină a observat că Alexandru Papadopol are o stare mai ciudată.

Acela a fost momentul în care actorul i-a mărturisit celei care a fost alături de mai mulți ani că relația lor nu îl mai face fericit.

ADVERTISEMENT

Momentul când a aflat că soțul nu mai este fidel a fost chiar datorită rețelelor de socializare. Actrița a văzut o imagine cu femeia cu care era înșelată purtând o haină de-a soțului său.

Cum a aflat Ioana Ginghină că o înșeală soțul. A descris imagine de pe social media

Atunci a știut Ioana Ginghină că soțul ei nu îi mai este fidel, deoarece acesta nu este deloc galant, iar posibilitatea să îi fi oferit haina sa Adrianei Titinei din curtoazie nu putea fi luată în calcul.

ADVERTISEMENT

„Noi am fost într-o vacanță, iar Alexandru a fost foarte morocănos. Am zis, măi, eram în vacanță, totuși, ceva e în neregulă. Și atunci mi-a zis el că nu mai este fericit.

Am văzut o poză la ea, îmbrăcată cu ceva de la el. Alexandru nu e un om galant, ca să ne înțelegem. Adică nu e omul care cum vede o fată înfrigurată îi dă haina”, a mărturisit aceasta.

ADVERTISEMENT

Ioana Ginghină și-a refăcut acum viața și este tot mai aproape de o nouă căsnicie. Actrița a fost cerută în căsătorie și anul acesta ar putea avea loc și marele eveniment.

ADVERTISEMENT