Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Decizia radicală pentru a scoate Rapidul din criză: „Să renunțe la el!”

Tensiunea crește la Rapid după startul dezamăgitor de sezon. Robert Niță propune o decizie radicală pentru a schimba soarta echipei, iar demisia plutește în aer pe stadionul din Giulești.
14.08.2023 | 12:19
Decizia radicala pentru a scoate Rapidul din criza Sa renunte la el
Adio Bergodi, VINE Sumudica INTALNIRE DE TAINA la Rapid azi noapte. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Rapidul are nevoie de o decizie radicală pentru a ieși din criză. După înfrângerea de pe teren propriu, scor 2-0, în fața celor de la Petrolul, bate vântul schimbării. Echipa a pierdut ultimele două partide de campionat și a reușit performanța negativă de a înregistra nu mai puțin de trei autogoluri.

Rapid este în criză de formă

“Eu cred, în momentul de față, pentru a detensiona atmosfera, pentru a potoli suporterii. Eu știu că aseară până spre orele dimineții, diferite brigăzi din galeria Rapidului s-au întâlnit, au discutat și nu vor mai avea răbdare. Nu știu cât de corectă este informația, dar știu că s-au întâlnit și au discutat. 

ADVERTISEMENT

Și ieri, după mult timp, nu întâmplător, apar torțele. Asta după un meci prost cu Voluntari și o înfrângere. Eu în momentul de față văd două variante pentru a detensiona atmosfera de la echipă și din jurul echipei”, a declarat Robert Niță în EXCLUSIVITATE la FANATIK SUPERLIGA.

Bergodi a fost pus în funcție la startul sezonului după ce a lăsat o imprese bună la Sepsi în campionatul precedent. Italianul nu a reușit, însă, să repete performanțele de la Sfântu Gheorge, iar giuleștenii sunt mai aproape de retrogradare decât de primele locuri. Rapid are o singură victorie în 5 etape.

ADVERTISEMENT

Suporterii rapidiști așteaptă o reacție din partea conducerii

“Ori să iasă și să spună public că s-a greșit că nu a fost contactat Șumudică. Să intre în negocieri cu Șumudică, ori să renunțe la președintele echipei. Din păcate, după ce am văzut aseară, doar astea două mutări le văd în momentul de față. Rapidul în următoarea etapă joacă cu Farul Constanța.

O echipă care este calificată în cupele europene. Va juca, normal, cu garnitura a 2-a, la adăpostul rezultatului de 3-0 din tur. Echipa din giuleștiul va veni cu cea mai bună garnitură. În momentul de față și după reacția tribunei, mai aproape de a se realiza, cred că este variantă în care pleacă Daniel Niculae.

ADVERTISEMENT

Dar îl știu pe domnul Șucu, e un om cerebral care nu i-a decizii la nervi sau după un rezultat de moment. Vrea continuitate, deci am un semn de întrebare aici. Dar din punct de vedere al suporterilor, astea sunt variantele discutate” a fost analiza lui Robert Niță într-o intervenție telefonică din cadrul FANATIK SUPERLIGA.

Cel mai vehiculat înlocuitor al lui Bergodi este Marius Șumudică. Cu un CV impresionat și cu suportul galeriei în spate, Șumudică este văzut drept salvatorul echipei giuleștene. Acesta a fost aproape de a venit la echipa chiar în startul sezonului, însă conducerea a mers în final pe mâna italianului.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, FANATIK SUPERLIGA este în direct pe FANATIK.RO. Pentru cine nu are timp să vadă emisiunea LIVE, o poate urmări apoi în premieră de la 17:30 pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

 

Decizie radicala la Rapid

 

ADVERTISEMENT