Sport

Adevăratul motiv pentru ruptura din vestiarul Rapidului. Ce îi reproșează jucătorii lui Bergodi

Eșecul suferit în meciul cu Petrolul a aprins spiritele la Rapid, iar FANATIK a aflat că jucătorii au început cu reproșurile la adresa lui Cristiano Bergodi.
14.08.2023 | 01:08
Adevaratul motiv pentru ruptura din vestiarul Rapidului Ce ii reproseaza jucatorii lui Bergodi
Eșecul suferit în meciul cu Petrolul a aprins spiritele la Rapid, iar FANATIK a aflat că jucătorii au început cu reproșurile la adresa lui Cristiano Bergodi. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Giuleștenii au fost învinși de ”lupii galbeni”, scor 0-2, în etapa a 5-a din SuperLiga, cu două autogoluri de cascadorii râsului ale lui Răzvan Oaidă și Borja Valle. După această înfrângere, ”vișiniii” au ajuns pe locul 11 în clasament.

Jucătorii Rapidului, reproșuri pentru Bergodi

Este clar că lucrurile nu merg așa cum se aștepta lumea la Rapid, iar patronul Dan Șucu ar putea să-și piardă cât de curând răbdarea. Însă, până acolo, din informațiile obținute de FANATIK, jucătorii sunt cei care și-au pierdut primii răbdarea cu antrenorul Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT

Mai exact, fotbaliștii sunt nemulțumiți de faptul că antrenamentele tactice ale tehnicianul italian durează foarte mult. FANATIK a aflat că jucătorii sunt deranjați de acest lucru și consideră că este obositor să li se transmită un flux atât de mare de informații.

Bergodi, conflict cu Junior Morais

În plus, este evident că Bergodi are o relație tensionată cu Junior Morais, unul dintre veteranii vestiarului. La finalul meciului pierdut etapa trecută cu FC Voluntari, brazilianul a fost foarte nervos.

ADVERTISEMENT

Fundașul stânga a fost scos de pe teren la pauză, iar la finalul meciului și-a ieșit din minți. A trântit o ușă și era aproape să o rupă. Mai mult, în parcare, a fost aproape să fie atins de mașini din neatenția sa.

Deși a evitat să vorbească despre acest incident, Cristiano Bergodi a decis să-l lase pe banca de rezerve pe Junior Morais la întâlnirea cu Petrolul și l-a folosit ca fundaș stânga pe Christopher Braun.

ADVERTISEMENT

Robert Niță a povestit la FANATIK SUPERLIGA că Junior Morais a fost foarte deranjat că a fost scos la pauză de Cristiano Bergodi în partida din deplasare cu FC Voluntari și și-a ieșit din minți în drumul către vestiare.

Fanii și-au huiduit favoriții

Eșecul suferit de Rapid în partida cu Petrolul a adus și primele nemulțumiri din tribune în acest sezon. Cele două autogoluri semnate de Oaidă și Borja Valle i-au adus la disperare pe fanii prezenți în Giulești, care s-au dezlănțuit pe final la adresa favoriților.

ADVERTISEMENT

Aceștia nu au mai rezistat unei asemenea umilințe și au început să-i huiduie pe jucători. Suporterii giuleșteni au început să strige ”rușine să vă fie” la adresa fotbaliștilor. Daniel Niculae a fost și el serios apostrofat de fani. A ieșit mult mai șifonat decât Bergodi, care încă nu este în vizor. Ba chiar mai mult, nu s-a strigat numele lui Șumudică în Giulești, deși este al doilea eșec consecutiv pentru Rapid.

ADVERTISEMENT