Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Situație explozivă în Giulești după Rapid – Petrolul 0-2: „L-au înjurat îngrozitor!”

Înfrângerea Rapidului cu Petrolul, scor 0-2 în SuperLiga, a detonat o situație explozivă în Giulești. Cine a fost principala „țintă” a „alb-vișiniilor”.
14.08.2023 | 11:27
Situatie exploziva in Giulesti dupa Rapid  Petrolul 02 Lau injurat ingrozitor
Situație explozivă în Giulești după înfrângerea Rapidului cu Petrolul. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Rapid a pierdut derby-ul cu Petrolul, scor 0-2 în etapa a 5-a din SuperLiga. La finalul duelului de pe Stadionul Giulești, galeria „alb-vișiniilor” a răbufnit, iar principalul client a fost Daniel Niculae. Robert Niță, prezent la meci, a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că președintele Rapidului a fost personajul negativ.

Situație explozivă în Giulești după Rapid – Petrolul 0-2: „L-au înjurat îngrozitor!”

Rapid nu are parte de startul de sezon pe care îl așteptau atât conducerea, cât și suporterii. Formația lui Cristiano Bergodi a pierdut derby-ul cu Petrolul și ocupă abia locul 11 în clasament, cu 5 puncte în tot atâtea partide. Robert Niță a dezvăluit că suporterii din Giulești au răbufnit și i-au cerut demisia lui Daniel Niculae.

ADVERTISEMENT

„Da, pe final lumea a răbufnit, nu a mai avut răbdare, galeria a susținut pe parcursul celor 90 minute echipa, dar când s-a marcat golul de 2-0 pentru Rapid. Glumind puțin pentru mine a fost curios că marchează Rapidul și huiduie tot stadionul.

Întâmplător am stat în zona de la Inelul 1, în zona tunelului, lângă loje. La câte floricele și suc mi-am luat aseară în cap nu mai am nevoie de băuturi carbogazoase, nici să merg la film să cumpăr floricele.

ADVERTISEMENT

Am pentru toată viața. Publicul a răbufnit, tipic românesc. La înfrângere este înmormântare, iar la victorie nuntă”, a declarat Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA.

Daniel Niculae, personajul negativ din poveste: „E văzut ca principal responsabil”

Daniel Niculae a fost principala „țintă” a suporterilor. Președintele Rapidului a fost tras la răspundere atât pentru plecarea lui Adrian Mutu și campania de transferuri, cât și pentru că Marius Șumudică nu a preluat banca giuleștenilor, după plecarea „Briliantului” la Neftchi Baku.

ADVERTISEMENT

„Lumea a răbufnit, a început să apostrofeze conducerea. Personajul negativ și principal a fost președintele Daniel Niculae. Întreg stadionul i-a scandat demisia și alte cuvinte mai puțin ortodoxe. E văzut ca principal responsabil pentru plecarea lui Mutu, pentru campania de achiziții și pentru nenumirea lui Șumudică, dacă putem să spunem așa. 

(n.r. Daniel Niculae era la meci?) Nu l-am văzut. Nu cred că a fost la meci pentru că, de regulă, el stătea lângă loja domnului Șucu împreună cu domnul Victor Angelescu. A fost inspirat că n-a venit la meci pentru că lumea a răbufnit, iar principalul vinovat văzut de către suporteri este președintele Niculae. 

ADVERTISEMENT

A fost înjurat, făcut arogant, ia bagajele și pleacă, ai distrus clubul, ești partenerul de tenis al lui Șucu și nimic mai mult. Lucruri care sunt greu de suportat pentru un președinte de club. Știi cum e, în Giulești se trăiește totul la intensitate mare. Ai văzut și drama de după meci. Toată lumea împietrită, înmărmurită, supărată”, a mai spus Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA.

HORIA IVANOVICI vă dă întâlnire în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30, LIVE, doar pe site-ul FANATIK.RO. În aceleași zile, începând cu ora 17:30, emisiunea se vede ÎN PREMIERĂ pe paginile de facebook Horia Ivanovici și FANATIK, dar și pe canalul de Youtube FANATIK.

Situație explozivă în Giulești după Rapid - Petrolul 0-2

ADVERTISEMENT