Fotbal international

Decizie de ultimă oră la Juventus! Jucătorii echipei U23 au intrat în carantină de frica epidemiei de coronavirus

29.02.2020 | 21:10
Decizie de ultima ora la Juventus Jucatorii echipei U23 au intrat in carantina de frica epidemiei de coronavirus
ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Juventus U23 au disputat o partidă în Serie C împotriva lui Pianese, formație unde s-a descoperit primul caz al unui fotbalist infectat cu coronavirus.

Jucătorii lui Juventus U23 au intrat în carantină după meciul cu Pianese

Juventus U23 a jucat un meci cu Pianese în liga a treia din Italia, iar fotbaliștii torinezilor au fost băgați în carantină imediat după meci, iar medicii le vor face mai multe teste pentru a se asigura că nu s-au infectat cu coronavirus.

ADVERTISEMENT

La Pianese s-a descoperit primul caz al unui jucător infectat cu coronavirus. Fotbalistul a avut gripă și a stat în carantină din proprie inițiativă pentru a nu-și îmbolnăvi colegii. Deși febra i-a cedat, medicii l-au sfătuit să facă mai multe teste pentru a fi sigur că este în afara oricărui pericol.

Cinci meciuri din Serie A au fost amânate din cauza coronavirusului

Serie A a fost afectată din cauza coronavirusului, iar în această săptămână alte cinci partide din campionatul Italiei au fost amânate, printre care și derby-ul dintre Juventus și Inter Milano.

ADVERTISEMENT

Partida dintre Inter Milano și Ludogoreț Razgrad din „16-imile” Europa League s-a jucat cu porțile închise, după ce regiunea Lombardia a fost afectată de coronavirus. Campioana Bulgariei nu va juca meciul din campionat pentru că vor fi sub supravegherea medicilor, după deplasarea din Milano.

Cosmin Moți, fundașul bulgarilor, a vorbit despre teama de coronavirusului devastator: Am vorbit despre coronavirus şi am aprofundat subiectul. Nu cred că am fost speriaţi, dar îngrijoraţi am fost.

ADVERTISEMENT

Apoi, trebuie să spun că după ce am aterizat, la aeroport am văzut oamenii foarte calmi. Oameni care nu purtau măşti, care păreau liniştiţi, ceea ce ne linişteşte şi pe noi.

Pentru mine, panica este mai rea decât virusul. În Razgrad nu a existat încă niciun caz, dar știm că oamenii se pot îmbolnăvi.

ADVERTISEMENT

În momentul de față mi se pare că panica este cu adevărat mai mare decât virusul. Am purtat măști la sosire deoarece pentru noi este mai bine să prevenim”.

Meciurile care nu se vor disputa în acest weekend în Serie A:

  • Udinese – Fiorentina
  • AC Milan – Genoa
  • Parma – Spal
  • Juventus – Inter
  • Sassuolo – Brescia
ADVERTISEMENT
Tags: