Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Decizie finală în cazul transferului lui Ștefănescu la FCSB sau Rapid. Ce jucători mai vin la Sepsi

Laszlo Dioszegi a luat o decizie finală în cazul transferului lui Ștefănescu. Patronul lui Sepsi a mai spus și ce jucători își dorește.
22.08.2023 | 19:09
Decizie finala in cazul transferului lui Stefanescu la FCSB sau Rapid Ce jucatori mai vin la Sepsi
Laszlo Dioszegi a luat decizia finală în cazul transferului lui Ștefănescu. Patronul lui Sepsi a mai spus și ce jucători își dorește.
ADVERTISEMENT

Sepsi a făcut egal cu Hermannstadt pe teren propriu, scor 1-1. Patronul celor de la Sepsi este mulțumit cu rezultatul din SuperLiga. Laszlo Dioszegi a făcut câteva declarații interesante. Finanțatorul a luat o decizia finală în cazul lui Ștefănescu și a spus ce va face cu jucătorul după meciul cu Bodo/Glimt.

Dioszegi, decizie finală în cazul lui Ștefănescu

Laszlo Dioszegi a luat o decizie finală în cazul lui Ștefănescu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Patronul lui Sepsi a pus stop transferurilor de la echipa din Sfântu Gheorghe. Dioszegi a menționat doar că va încerca să aducă un fundaș central. Pe listă ar fi fost și un atacant, dar se pare că Debeljuh a revenit la antrenamente.

ADVERTISEMENT

“Cu toată lumea am închis povestea până în iarnă. Noi trebuie să mai aducem un fundaș central. Și o să vedem și dacă ne mai trebuie un jucător în față undeva. Dar noi avem speranțe în Debeljuh care a început antrenamentele alături de echipă. Sper ca în două săptămâni să fie și el apt. Atunci o să fim și în față mai puternici.”, a declarat patronul lui Sepsi.

Sepsi, pe urmele atacantului de la Aktobe

Horia Ivanovici l-a întrebat pe patronul lui Sepsi dacă este cu ochii pe atacantul celor de la Aktobe. Laszlo Dioszegi a răspuns că formația de la Sfântu Gheorghe nu s-a gândit să îl cumpere pe jucător. În schimb, s-au interesat de acesta și au aflat ce salariu are, lucru care l-a făcut pe Dioszegi să se răzgândească la aducerea fotbalistului.

ADVERTISEMENT

“Nu m-am gândit la așa ceva, pentru că noi avem trei atacanți pe postul acela. Noi ne-am interesat la cineva care a vorbit cu jucătorul și are salariu 30.000 de euro pe lună la Aktobe.

Ne-a trecut prin cap să ne interesăm de el, dar are un salariu care e prea mult pentru mine. Dar dacă zice antrenorul că are nevoie de cineva anume pe vreun post, o să ne interesăm.”, a mai spus Laszlo Dioszegi, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Reacția patronului de la Sepsi după calificarea în play-off-ul Conference League

Laszlo Dioszegi a fost foarte fericit după ce Sepsi s-a calificat în play-off-ul Conference League, acolo unde o va întâlni pe Bodo/Glimt: “O bucurie de nedescris și trebuie să felicit jucătorii și staff-ul tehnic pentru că s-au dăruit 100%.”

În Kazahstan, patronul lui Sepsi a avut câteva probleme, iar echipa a fost evacuată cu ajutorul forțelor de ordine: “Nu le-a căzut foarte bine că am reușit să câștigăm și a venit poliția, abia am ieșit de la stadion. Aruncau sticle și toate prostiile. Nu e chiar așa de grav, dar a trebui să stăm 30 de minute după meci.

ADVERTISEMENT

Aici n-am avut lojă, nimic. Am stat în mijlocul galeriei. Important e că am câștigat. Cum să fiu sigur de calfiicare? Au făcut presiune în ultimele 15 minute, dar fundașii au fost excelenți”.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Decizie finală în cazul transferului lui Ștefănescu la FCSB sau Rapid

ADVERTISEMENT