Sport

Laszlo Dioszegi, probleme la Aktobe. Sepsi, scoasă cu poliția de pe stadion: „Au aruncat cu sticle”

Laszlo Dioszegi a avut parte de un tratament dur din partea suporterilor lui Aktobe după victoria istorică din Kazahstan.
17.08.2023 | 21:40
Laszlo Dioszegi probleme la Aktobe Sepsi scoasa cu politia de pe stadion Au aruncat cu sticle
Laszlo Dioszegi crede în șansele lui Sepsi de calificare în grupele Conference League. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Laszlo Dioszegi a văzut meciul lui Sepsi din rândul suporterilor. Patronul covăsnenilor a fost extrem de fericit după cea mai mare performanță din istoria clubului, însă covăsnenii au avut parte de un tratament dur din partea kazahilor.

Laszlo Dioszegi, un patron împlinit după Aktobe – Sepsi 0-1: „N-am avut lojă, nimic”

Laszlo Dioszegi a fost extrem de bucuros după ce Sepsi s-a calificat în play-off-ul Conference League, unde o va întâlni pe Bodo Glimt„O bucurie de nedescris și trebuie să felicit jucătorii și staff-ul tehnic pentru că s-au dăruit 100%. 

ADVERTISEMENT

Patronul lui Sepsi a avut însă probleme în Kazahstan, iar echipa a fost evacuată cu ajutorul forțelor de ordine: „Nu le-a căzut foarte bine că am reușit să câștigăm și a venit poliția, abia am ieșit de la stadion. Aruncau sticle și toate prostiile. Nu e chiar așa de grav, dar a trebui să stăm 30 de minute după meci.

Aici n-am avut lojă, nimic. Am stat în mijlocul galeriei. Important e că am câștigat. Cum să fiu sigur de calfiicare? Au făcut presiune în ultimele 15 minute, dar fundașii au fost excelenți”.

ADVERTISEMENT

Laszlo Dioszegi, realist înainte de „dubla” cu Bodo Glimt: „Ei au 75% șanse”

Laszlo Dioszegi nu știe încă dacă Sepsi va cere amânarea altor meciuri din SuperLiga și a dezvăluit câți bani va încasa pentru calificarea în play-off„N-am spus că Bodo Glimt e în grupe, ci că au șanse mari. Ei au 75% șanse, dar se poate întâmpla orice. Mergem cu încredere în Norvegia, dar mai întâi să vină ei la noi. 

Nu știu, nu ne-am gândit dacă să ne amânăm meciul din campionat. Trebuie să vorbim cu antrenorul și să decidem. Noi jucăm cu Hermannstadt luni și apoi la Poli Iași. Ar fi prematur să spun ceva acum”.

ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Liviu Ciobotariu vor fi recompensați pe măsură pentru această calificare: „O să aibă primă, dar trebuie să discut și cu ceilalți din club. Dacă acum am intrat în play-off, eu cred că un milion și 50.000 de euro e totalul. Doar charter-ul a fost 200.000 de euro. Plecăm dimineață la zece. Bem un pahar de vin, dar nu exagerăm. 

Nu vreau să evidențiez un singur jucător, toți au fost magnifici. Niczuly a scos o minge extraordinară. Așteptam mai mult de la atacanți, dar Safranko a alergat cât pentru două meciuri. Noi suntem mândri că am reușit această performanță”, a mai spus patronul covăsnenilor la Digi Sport.

ADVERTISEMENT