News

Decizie luată de magistrați. Ce se întâmplă cu mama gemenilor căzuți de la etajul 10, în Ploiești

La mai bine de 8 luni distanță de la tragedia din Ploiești, acolo unde doi copii gemeni de 2 ani și o lună au căzut de la etajul 10, magistrații au anunțat decizia în privința mamei lor.
13.04.2022 | 23:11
Decizie luata de magistrati Ce se intampla cu mama gemenilor cazuti de la etajul 10 in Ploiesti
Mama gemenilor decedați după ce au căzut de la etajul 10, trimisă în judecată. Acuzațiile care i se aduc femeii. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În august 2021, doi frați gemeni și-au pierdut viața după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești. Autoritățile au anunțat decizia în ceea ce o privește pe Andreea, mama acestora.

Mama gemenilor decedați după ce au căzut de la etajul 10, trimisă în judecată

Pe 11 august 2021, mama gemenilor a deschis larg fereastra dormitorului și i-a lăsat nesupravegheați pe copiii care aveau doar 2 ani și o lună.

ADVERTISEMENT

În timp ce femeia se afla într-o altă cameră, gemenii s-au dezechilibrat și au căzut. Alături de ea se afla doar băiatul cel mare, de 6 ani, spun procurorii.

Gemenii au fost găsiți cu politraumatisme grave prin precipitare de la înălțime și în stop cardiorespirator, fiind transportați de urgență la UPU Ploiești cu manevre în curs de resuscitare. Din păcate, nu au dat rezultat și a fost pronunțat decesul amândurora.

ADVERTISEMENT

Date fiind aceste aspecte, mama copilașilor a fost trimisă în judecată pentru ucidere din culpă, conform Știrile ProTv.

Acest caz a fost înaintat Judecătoriei Ploiești. În februarie, instanța a decis, la cererea Direcției de Asistența Socială Prahova, ca femeia să fie decăzută din drepturile părintești. Astfel, băiatul de 6 ani a ajuns în grija tatălui.

ADVERTISEMENT

Multiple controverse legate de mama gemenilor decedați

Despre Andreea, mama celor doi micuți care au murit în luna august a anului 2021, au apărut mai multe informații.

Imediat după tragedie s-a scris că aceasta ar fi fost live, pe Facebook, în momentul în care copiii au căzut. Cei doi gemeni ar fi căzut pe rând, la un interval de 30 de secunde.

ADVERTISEMENT

Fratele femeii i-a adus acesteia acuzații extrem de grave. Conform spuselor acestuia, Andreea, mama gemenilor, a practicat prostituția în Italia.

”Era o femeie bună. Când au apărut cei doi copii, s-a schimbat tot. Prostituţie, umbla cu tot felul de băieţi. A fost plecată în Italia, se plimba numai cu maşini scumpe şi copiii mureau de foame în casă. Noroc că avea mama bani” a povestit ruda inculpatei.

ADVERTISEMENT