News

Mama gemenilor morți în Ploiești, o nouă ipostază controversată. Cum s-a filmat alături de fiul cel mare

Mama gemenilor morți în Ploiești a apărut într-o nouă ipostază controversată. Iată cum s-a filmat alături de fiul ei cel mare.
27.09.2021 | 22:16
Mama gemenilor morți în Ploiești, o nouă ipostază controversată. Cum s-a filmat alături de fiul cel mare
Mama gemenilor morți în Ploiești, o nouă ipostază controversată. Cum s-a filmat alături de fiul cel mare. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mama gemenilor morți în Ploiești s-a filmat într-o nouă ipostază controversată. Andreea a stârnit criticile tuturor după incidentul de acum două luni, atunci când gemenii ei au căzut de la etaj.

În ciuda faptului că și-a pierdut copiii, femeia continuă să posteze pe rețelele sociale și să facă live-uri. De data aceasta, Andreea s-a filmat alături de fiul ei cel mare, dansând pe ritmuri de manele.

Mama gemenilor morți în Ploiești, o nouă ipostază controversată. Cum s-a filmat alături de fiul cel mare

Mama gemenilor morți din Ploiești s-a filmat din nou, într-o altă ipostază controversată. Femeia nu pare afectată de moartea copiilor ei, căzuți de la etajul zece al blocului în care locuiau.

ADVERTISEMENT

Andreea și-a revăzut fiul cel mare, care locuiește acum la bunicii paterni. Aceasta a ținut să imortalizeze momentul reîntâlnirii cu băiatul ei și a filmat un videoclip pe care l-a postat pe rețelele sociale, scrie wowbiz.ro.

Femeia s-a filmat în timp ce dansa pe manele, cu băiețelul ei lângă ea. Internauții sunt revoltați de atitudinea ei și nu înțeleg cum poate să apară, în continuare, în astfel de ipostaze.

ADVERTISEMENT
@andreeavioleta282♬ sunet original – Music is my life. 🎼❤️

În urmă cu două luni, gemenii Andreei au căzut de la etajul zece al blocului în care locuiau, în timp ce mama lor făcea un live pe Facebook. Femeia și-a dat seama că ceva nu este în regulă abia atunci când a auzit bătăi în ușă.

Fiul ei, David, a fost plasat în grija bunicilor paterni după ce și-a pierdut frățiorii. Este prima întâlnire dintre cei doi de la tragicul eveniment.

ADVERTISEMENT

Andreea a spus, la acel moment, că David are mai multe probleme de sănătate și nu este indicat să stea prea mult fără ea, deși nu l-a vizitat până acum. Aceasta a ținut să posteze clipul video cu el pentru a le demonstra oamenilor că este interesată de starea lui.

Acest gest a atras și mai multe critici din partea oamenilor, revoltați de atitudinea tinerei.

ADVERTISEMENT

Aceasta nu se consideră vinovată de moartea gemenilor ei, o fetiță și un băiat, și continuă să-și trăiască viața ca și cum această tragedie nu ar fi avut loc, după cum reiese din postările din mediul online.

După moartea celor doi copii, Andreea a fost acuzată de ucidere din culpă și este cercetată în stare de libertate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri