Life

Surpriza secretă de la Antena 1! Cele mai fierbinți ispite sunt ținute pe banca de rezerve pentru Insula Iubirii

Antena 1 le pregătește noi surprize fanilor emisiunii Insula Iubirii. Avem lista completă a concurenților și a ispitelor noului sezon. Iată ce vor vedea telespectatorii.
13.06.2023 | 17:36
Surpriza secreta de la Antena 1 Cele mai fierbinti ispite sunt tinute pe banca de rezerve pentru Insula Iubirii
Cine sunt ispitele secrete din noul sezon Insula Iubirii de la Antena 1
ADVERTISEMENT

Antena 1 le pregătește noi surprize fanilor emisiunii Insula Iubirii. Cel mai nou sezon va debuta în 22 iunie, în fiecare  joi şi vineri, de la 20:30. FANATIK a obținut  lista completă a ispitelor, a concurenților. Acum s-a aflat și cine sunt cele două surprize ale sezonului.

Show-ul Insula Iubirii de la Antena 1 va debuta cu un nou sezon cu surprize

Insula Iubirii este unul dintre cele mai urmărite reality show-uri din ultimii ani. Câteva cupluri, bine sudate spun ele, merg în Thailanda pentru a-și testa iubirea. Acolo vor sta despărțiți pentru trei săptămâni, iar zece ispite masculine și zece ispite feminine vor încerca să îi cucerească.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva zile, FANATIK vă prezenta lista ispitelor noului sezon. Acum, am aflat că vor exista și două ispite secrete, de rezervă: una masculină și alta feminină. Cele două ispite nu sunt străine de ce înseamnă Insula Iubirii, ele fiind cele mai dorite ispite din toate sezoanele.

Ispitele secrete de la Insula Iubirii, pregătite să cucerească telespectatorii și concurenții

Insula Iubirii este plină de surprize, așa cum v-a obișnuit. Viperele Vesele au dezvăluit care sunt ispitele secrete. Nu vrem să vă mai ținem în suspans și vă informăm că ispita secretă masculină este Matei Negrescu.

ADVERTISEMENT

Tânărul a participat la Insula Iubirii în primul sezon, tot în calitate de ispită supermă. A revenit și următorul sezon, în 2016 și a făcut ravagii printre concurente. După șapte ani, Matei revine la Insula Iubirii în rolul care l-a consacrat: de ispită supremă.

Suntem convinși că vă întrebați și cine este ispita feminină care va încinge imaginația, și nu numai, bărbaților. Și ea este tot cu ștate vechi la Insula Iubirii este.  Ne referim la Maria Ilioiu care a debutat în calitate de ispită la Insula Iubirii în sezonul doi din 2016. Următoarele două sezoane, Maria și-a câștigat titlul de cea mai puternică ispită feminină de pe insulă. Acum este pregătită să cucerească noi concurenți.

ADVERTISEMENT

Cine sunt cuplurile care vor debuta în noul sezon de la Antena 1

Din cele peste o mie de cupluri care s-au înscris la castingul pentru cel de-al şaptelea sezon, au fost alese cinci cupluri. Toate au povești de viață spectaculoase , dar și relații sudate, declară protagoniștii.  Iată lista concurenților:

Bianca, în vârstă de 25 de ani formează o pereche cu Marius, în vârstă de 35 de ani. Ea este creatoare de conținut, el este fermier. S-au cunoscut în satul natal însă nu au pornit o relație. El s-a căsătorit cu altcineva, are și un copil, însă a pus punct căsniciei. Ulterior, bărbatul a căutat-o pe Bianca, iar de atunci sunt împreună. Rămâne de văzut dacă vor mai fi și după aventura de pe insula.

ADVERTISEMENT

Claudia, în vârstă de 35 de ani, de profesie antrenor de fitness şi Bogdan, care are 34 de ani și est hairstylist. Au o relație de un an și s-au cunoscut pe Instagram. Ea locuia în Italia, însă Bogdan a convins-o să vină în România pentru el. Cei doi sunt pregătiți să plece în Thailanda pentru a-și testa iubirea.

Premieră la Insula Iubirii de pe Antena 1: Va fi un cuplu căsătorit

Cristina, în vârstă de 31 de ani şi Iulian , în vârstă de 52 de ani. Ei sunt împreună de 11 ani, dintre care 10 de căsătorie. Sunt proprietarii unei cafenele. Tot în acea cafenea s-au și cunoscut, pe vremea când Cristina lucra ca ospătăriță. După doar câteva luni de la prima întâlnire cei doi s-au căsătorit.  Au locuit câţiva ani în Dubai, iar la întoarcerea în ţară au și cumpărat cafeneaua respectivă.

Emanuela are 31 de ani și este creatoare de conţinut. Răzvan, 31 de ani și este de profesie DJ. S-au cunoscut pe TikTok, în timpul unui live şi încă de atunci s-au mutat împreună. Tot live vor trăi experiențele de pe Insula Iubirii. În plus, pentru Emanuela este importantă această experiență pentru că a fost înșelată de bărbat, iar acum vrea să vadă dacă s-a schimbat.

Cine sunt concurenții care s-au cunoscut la „Mireasa” de la Antena 1

Ana Maria are 25 de ani și iubitul ei, Marius 30 de ani s-au cunoscut în cadrul reality show-ului matrimonial Mireasa. Sunt împreună de un an și trei luni, iar în marea finală a show-ului cei doi nu au simțit să se căsătorească. Dacă vor trece de această aventură, cei doi sunt pregătiți să facă marele pas.

ADVERTISEMENT