Life

Decizie radicală luată de Alec Baldwin după ce și-a ucis din greșeală colega! Actorul renunță la viața publică

Alec Baldwin, vedeta de la Hollywood care a ucis-o din greșeală pe Halyna Hutchins, colega lui de platou, și l-a rănit pe regizorul producției la care lucra, Joel Souza, a luat o decizie radicală cu privire la viitorul său.
24.10.2021 | 14:33
Decizie radicala luata de Alec Baldwin dupa ce sia ucis din greseala colega Actorul renunta la viata publica
Alec Baldwin vrea sa se retraga din viata publica dupa ce a ucis, din greseala, o colega Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mai exact, afectat grav de ceea ce s-a petrecut la filmările filmului Rust, atunci când, cu un pistol de recuzită și-a împușcat colegii, Alec Baldwin pare decis să se retragă, cel puțin o perioadă, din viața publică.

Alec Baldwin, devastat de cele întâmplate pe platourile de filmare

Conform revistei People care citează surse apropiate de Alec Baldwin, actorul este absolut devastat de ceea ce s-a întâmplat pe platourile de filmare de la producția western Rust, vedeta de la Hollywood împușcând, din greșeală, două persoane, una dintre acestea, Halyna Hutchins, murind la spital.

ADVERTISEMENT

”A fost de neconsolat ore întregi. Toată lumea știe că a fost un accident, dar el este absolut devastat”, susține sursa citată de revista americană People.

Mai mult decât atât, susține revista, apropiații lui Alec Baldwin anunță că actorul se va retrage, cel puțin pentru o perioadă, din viața publică și își va anula toate proiectele pe care le avea în derulare.

ADVERTISEMENT

”Este devastat. Așa se descurcă el în momentele dificile. Ori de câte ori se întâmplă ceva rău, pe termen scurt, se îndepărtează de viața publică. (…) Își va face timp pentru el, pentru a se reseta după cele întâmplate”, mai susține revista People.

Alec Baldwin și-a ucis din greșeală colega de platou

Alec Baldwin și-a ucis din greșeală colega de platou, directorul de imagine al producției la care lucra actorul, Halyna Hutchins. Conform anchetei, actorul a folosit un pistol de recuzită care i-a fost înmânat de un asistent de producție și, fără să știe cineva că are muniție reală, a tras, rănind-ul pe regizorul filmului, joel Souza, în umăr și pe Halyna Hutchins în piept.

ADVERTISEMENT

În ciuda eforturilor medicilor care au ajuns imediat la locul accidentului, Halyna Hutchins nu a mai putut fi salvată, ea murind, spre disperarea lui Alec Baldwin, la spital.

”Sunt distrus. Nu există cuvinte care să arate cât de mari sunt șocul și tristețea care m-au copleșit după tragicul accident în urmă căruia a murit Halyna Hutchins, soție, mamă și o atât de apreciată colegă.

ADVERTISEMENT

Cooperez pe deplin cu poliția pentru a determina modul în care s-a produs această tragedie și țin legătura cu soțul Halynei, oferindu-i sprijinul pentru el și pentru familia sa. Inima mea este frântă, sunt alături de soțul ei, de fiul lor și de toți cei care au cunoscut-o și iubit-o pe Halyna”, a spus Alec Baldwin în prima sa declarație publică, pe contul lui de Twiter.

Alec Baldwin cooperează cu Poliția

După ce a împușcat, din greșeală, doi colegi de filmări, actorul Alec Baldwin s-a pus imediat la dispoziția poliției americane pentur a fi lămurite circumstanțele accidentului care a dus la moartea directorului de imagine al producției, Halyna Hutchins.

De altfel, deja, autoritățile americane au aflat că pistolul pe care l-a folosit Alec Baldwin i-a fost oferit acestuia de un asistent de producție care nu s-a asigurat că arma nu are muniție reală.

”Arma înmânată lui Alec Baldwin era încărcată cu cartușe reale, iar asistentul de regie nu știa acest lucru, descriind-o ca fiind sigură”, susține presa americană că ar fi stabilit ancheta făcută de autorități.

A lec Baldwin juca în producția Rust rolul bunicului care luptă să își salveze nepotul de la condamnarea la moarte după ce acesta ar fi ucis, din greșeală, un om, scenariul fiind inspirat din fapte reale, fiind centrat în jurul celui mai tânră om spânzurat din Vestul Sălbatic.

ADVERTISEMENT