Life

Pe aici a pătruns atacatoarea Mirelei Vaida în platoul emisiunii! Decizie radicală luată la Acces Direct, după incident

19.03.2021 | 20:43
Pe aici a patruns atacatoarea Mirelei Vaida in platoul emisiunii Decizie radicala luata la Acces Direct dupa incident
Decizie radicală luată la Acces Direct, dupa incidentul in care Mirela Vaida a fost atacata cu o caramida.Sursa foto: Captura Antena 1
ADVERTISEMENT

FANATIK.RO a aflat cum a pătruns atacatoarea Mirelei Vaida, în platoul de la “Acces Direct”, fără să fie observată, dar și care sunt primele decizii luate de echipa de la Antena 1, la scurt timp de la incident.

Scene șocante în emisiunea Mirelei Vaida, vineri, 19 martie, după o femeie complet goală, înarmată cu o cărămidă, a avut… acces direct în platoul celor de “Acces Direct”, în timp ce emisia rula pe post.

ADVERTISEMENT

Cum a pătruns femeia în platoul emisiunii, trecând de întreaga echipă, în timp ce Mirela Vaida citea de pe prompter primul subiect? Aceasta este întrebarea care se află pe buzele multora, mai ales că viața prezentatoarei TV MirelaVaida a fost pusă realmente în pericol, în momentul  în care intrusa a aruncat spre ea cu o cărămidă.

FANATIK.RO a aflat cum a pătruns femeia complet dezbrăcată, în platoul de la “Acces Direct”, fără să fie observată, putând astfel să o atace pe Mirela Vaida care, dacă nu avea un spirit de observație mai mare decât al colegilor ei, ar fi putut să fie grav rănită.

ADVERTISEMENT

“La Excelsior, acolo unde au loc filmările, sunt două intrări, cea principală – pe unde intră vedetele, invitații și cei mai mulți dintre angajați, dar și una prin spatele clădirii, care era folosită pentru accesul ‘aplaudacilor’ și nu numai.

Femeia care a șocat, pur și simplu, cu apariția și gestul ei a intrat prin spate, acolo unde nu există paznic și a reușit să se strecoare fără să o vadă cineva. Toată lumea era atentă și distrasă cu transmiterea emisiunii, în direct… O fracțiune de secundă a fost de ajuns.”, a declarat, pentru FANATIK, unul dintre martorii scenei șocante, în care Mirela Vaida a fost atacată cu o cărămidă, de o necunoscută, în timp ce se afla în direct.

ADVERTISEMENT

La scurt timp de la șocantul incident, unul din angajații de la Acces Direct a sunat la 112, iar polițiștii au venit la fața locului, unde au luat declarații și au reținut-o pe agresoare, care a fost transportată la un spital, pentru a primi îngrijiri de specialitate. S-a aflat despre agresoarea Mirelei Vaida că fusese externată, recent, de la Obreja, unde fusese diagnosticată cu retard.

„Astăzi, în jurul orei 17.00, prin apel 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie necunoscută, complet dezbrăcată, a intrat in platoul de filmare, în timpul unei emisiuni ce se transmite în direct, având asupra sa și o bucată de cărămidă. A fost imobilizată. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, precum și un echipaj medical. Femeia urmează sa fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate. Din primele date ar fi pătruns în clădire pe o ușă laterală, neasigurată.

ADVERTISEMENT

Cercetările sunt continuate de Secția 4 Poliție în vederea stabilirii situației de fapt și de drept. Autoarea a fost externata de la Obregia pe data de 12.03.2021, are diagnosticul de RETARD”, a transmis Poliția Capitalei.

Decizie radicală luată de Acces Direct, după ce Mirela Vaida a fost atacată, în direct

La nici o oră de la incident, la platoul de filmare și-a făcut apariția și coordonatorul echipei care se ocupă inclusiv de Acces Direct, care s-a asigurat că cercetările se desfășoară fără probleme, iar imediat după emisiune, toți angajații au fost chemați în ședință.

Ușa pe care a intrat atacatoarea Mirelei Vaida, in direct, in platoul emisiunii
Ușa pe care a intrat atacatoarea Mirelei Vaida, in direct, in platoul emisiunii

FANATIK.RO a aflat că, la scurt timp de la incident, printre primele măsuri care au fost luate a fost securizarea intrării. Ușile au fost ferecate, pentru evitarea unui incident similar, în viitor, iar paza a fost pusă în gardă să filtreze foarte atent accesul în clădire.

ADVERTISEMENT