News

Decizie șocantă a autorităților! Cum a ajuns în libertate bărbatul care a terorizat turiştii din Mamaia 

Decizie șocantă a autorităților în cazul bărbatului care a terorizat turiştii din Mamaia 
14.08.2021 | 19:22
Decizie socanta a autoritatilor Cum a ajuns in libertate barbatulcare a terorizat turistii din Mamaia
ADVERTISEMENT

La doar câteva zile după ce a fost reținut, bărbatul, luptător MMA şi patron al unui studio de videochat din București, a fost lăsat în libertate.

Acesta a îngrozit mai multe persoane în Mamaia, în timp ce, culmea, era filmat de prietenii săi. Autorităţile au decis că acesta poate fi liber, dar sub control judiciar.

ADVERTISEMENT

Decizie șocantă luată de autorități!

Vă readucem aminte că este vorba despre bărbatul care a aruncat cu scaune şi sticle de şampanie în persoanele care mergeau pe trotuar, pe sub balconul apartamentului său din zona de nord a stațiunii Mamaia.

Mai mult decât atât, acesta s-ar fi oferit să îi dea unei cerșetoare 2.000 de lei pentru a-și omorî copilul chiar în fața lui.

ADVERTISEMENT

Vorbim despre Cristian Vlad O., un bărbat din Bucureşti şi care deţine un apartament de lux din Mamaia Nord. În cazul său, oamenii legii din Constanţa s-au autosesizat după ce au văzut înregistrările.

În urma cercetărilor pentru distrugere şi tulburarea ordinii publice acesta nu a fost considerat pericol public şi a fost pus sub control judiciar.

ADVERTISEMENT

Poliţia Română a anunţat inițial că tânărul care s-a filmat în timp ce aruncă obiecte pe geam, în maşini şi către două tinere, dar şi care a umilit mai multe persoane, a fost reţinut pentru 24 de ore.

”În acest moment, el a fost reţinut pentru 24 de ore. Va trebui să explice motivele pentru care a avut acest comportament, deşi nu există o logică în tot ce a făcut.

ADVERTISEMENT

Un asemenea comportament este complet intolerabil. Dacă vrei să fii celebru sau vrei să fii apreciat, fă-o legal şi într-un mod civilizat”, a transmis Poliţia Română.

Zilele trecute, pe internet, au apărut imagini în care un tânăr, se filma în mai multe ipostaze. El a aruncat, de la balcon, o sticlă de şampanie spre două fete şi un scaun pe maşinile parcate.

De asemenea, i-a promis unei mame o sumă de bani pentru a-şi ucide fiul şi i-a aruncat ochelarii de vedere unui tânăr peste balcon. Totodată, a provocat persoane din preajma sa şi a încercat să sugrume un tânăr, folosind o tehnică de lupte.

ADVERTISEMENT