News

Cine este Andra Gabriela Paraschiv, administrator la Compania Municipală Parking București. Detalii din declarația de avere

Andra Gabriela Paraschiv, tânăra numită în conducerea Companiei Municipale Parking București, provine dintr-o familie abonată la sistemul de stat. Sora ei, Raluca, a fost și polițist, și consilier.
14.11.2021 | 12:06
Cine este Andra Gabriela Paraschiv administrator la Compania Municipala Parking Bucuresti Detalii din declaratia de avere
Andra Paraschiv a ajuns șefă la Compania Municipală Parking București
ADVERTISEMENT

Numirea Andrei Gabriela Paraschiv într-o funcție de conducere în cadrul Companiei Municipale Parking București a surprins opinia publică, presa reacționând în consecință, în contextul în care tânăra nu pare să dețină competențele necesare.

”Andra Gabriela Paraschiv a fost numită provizoriu în consiliul de administrație al Companiei Municipale de Parking București, firma care gestionează toate parcările din București, la 7 octombrie. Membrii consiliului de administrație al companiei au un venit lunar de 5.330 de lei brut.

ADVERTISEMENT

Andra Gabriela Paraschiv este sora Ralucăi Paraschiv Anton, dansatoare din buric, make-up artist, fostă angajată a companiei de stat ce întreține sistemul energetic”, a notat Newsweek.

Andra Gabriela și rudele ei au lucrat în Ministerul de Interne

Sursa citată a dezvăluit apoi că Raluca, sora Andrei, ar fi fost și polițistă timp de un deceniu, în timp ce tatăl Toader Paraschiv ar fi îndeplinit funcția de lider de sindicat al apărătorilor legii. De altfel, pe vremea când era secretarul general al Sindicatului Național al Polițiștilor, Paraschiv i-a luat apărarea ministrului Gabriel Oprea în cazul morții polițistului Bogdan Gigină.

ADVERTISEMENT

”În momentul în care ar fi considerat că nu se poate deplasa în siguranță, el putea refuza, se retrăgea pur și simplu și nimeni nu îi imputa nimic”, a spus în octombrie 2015 sindicalistul despre Bogdan Gigină, decedat într-un accident rutier în timp ce deschidea coloana oficială a fostului ministru al apărării și de interne.

Andra Paraschiv e pasionată și de make-up

Conform CV-ului oficial, Gabriela Paraschiv a lucrat vreme de trei ani în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, a absolvit Dreptul la o universitate privată, a terminat Liceul ”Nichita Stănescu” (2012) și a făcut un curs de ”asistent manager”, luând lecții de secretariat computerizat și de comunicare managerială.

ADVERTISEMENT

”Pe pagina de Facebook a Gabrielei Paraschiv – care, între timp, a modificat informațiile – scrie că lucrează la Creative Nails School, un studio de pus unghii false. Tot pe Facebook ea preciza că este angajată și la Academia de Make-up Raluca Paraschiv (n.r. sora ei)”, a dezvăluit Newsweek.

Andra Paraschiv nu a declarat nici un fel de venit pe anul trecut

În declarația de avere a Andrei Gabriela Paraschiv, depusă în vara acestui an, apare funcția deținută de tânără la Compania Municipală Parking București, aceea de ”administrator”. Andra Gabriela a specificat în documentul oficial că deține un teren intravilan de 600 de metri pătrați în comuna Vidra, achiziționat în 2017.

ADVERTISEMENT

Tot în localitatea respectivă, Andra Gabriela Paraschiv are și o casă de locuit, cu o suprafață de 200 de metri pătrați. Tânăra posedă și un Hyundai, cumpărat în 2011, și a făcut în 2017 un credit de 60.000 euro, scadent în 2030. De menționat că Andra Paraschiv nu a trecut nici o sumă în dreptul veniturilor încasate.

Potriviit datelor oficiale din 2020, Compania Municipală Parking București are 188 de angajați, cu a căror salarii cheltuie 12,7 milioane de lei, din totalul de cheltuieli de 14,6 milioane de lei.

ADVERTISEMENT