Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Declarația de TikTok a lui Mihai Rotaru după etapa din weekend. „Asta s-a întâmplat”

Mihai Rotaru a oferit declarația de TikTok a săptămânii după etapa din weekend. Patronul Universității Craiova este bucuros pentru reușita echipei sale.
04.12.2023 | 15:30
Declaratia de TikTok a lui Mihai Rotaru dupa etapa din weekend Asta sa intamplat
Mihai Rotaru a oferit declarația de TikTok a săptămânii după etapa din weekend. Patronul Universității Craiova este bucuros pentru reușita echipei sale.
ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru a intrat în direct la telefon, în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA. Patronul Universității Craiova s-a arătat foarte încântat după etapa din weekend și după victoria echipei sale. Mihai Rotaru a oferit și declarația de TikTok a săptămânii.

Declarația de TikTok a lui Mihai Rotaru după etapa din weekend

La FANATIK SUPELRIGA, Horia Ivanovici l-a avut prin telefon pe patronul Universității Craiova. Moderatorul emisiunii l-a întrebat pe finanțatorul oltenilor despre etapa din weekend: “De vreo 2-3 etape tot etapa Universității Craiova, nu doar asta”.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru a răspuns și a oferit declarația săptămânii: “Asta a fost bună. Am făcut 9 puncte”. Horia Ivanovici a continuat și a spus: “Asta e belea, e de TikTok”.

“Am făcut 9 puncte. Ca să fiu exact am făcut 3 puncte cu CFR-ul, plus 3 pierdute de ei sunt 6 puncte. Cu încă 3 puncte de la FCSB sunt 9 puncte”, a mai spus Mihai Rotaru, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Analiza lui Mihai Rotaru după 3 etape cu Petev pe bancă

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Mihai Rotaru a făcut analiza după 3 etape cu Ivaylo Petev pe bancă. Patronul oltenilor s-a arătat mulțumit de prestațiile echipei sale sub comanda noului antrenor. Finanțatorul din Bănie recunoaște că a fost mai temător în meciul cu Oțelul Galați decât în cel cu CFR Cluj.

“Dorința jucătorilor pe care au arătat-o de la meciul cu Dinamo. A doua repriză la Galați care a fost specială, pentru că a fost pe un teren greu împotriva unei echipe extraordinare. Mie mi-a fost mai frică de meciul cu Galați decât de cel cu CFR. Galați a fost echipa mai bună aseară (n.r. în meciul cu FCSB).

ADVERTISEMENT

Știam de Galați că e o echipă dificilă, mă așteptam la asta. Știam că este echipa care aleargă cel mai mult, că este foarte organizată și o echipă care nu cedează niciodată și luptă până în ultima clipă. Aseară scorul putea să fie mai mare. 

Ne era frică de meciul cu Oțelul din trei motive. Primul, modul în care se prezintă echipa Oțelul din punct de vedere fizic. Doi, din punct de vedere al dorinței lor. Și nu în ultimul rând, era vorba de teren. Un teren foarte greu. Noi nu știam înainte cu 2-3 ore de meci dacă vom juca pe acel teren”, a declarat Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Reacția de TikTok a lui Mihai Rotaru

ADVERTISEMENT