Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Analiza lui Mihai Rotaru după 3 etape cu Petev pe bancă. „Mi-a fost mai frică de Oțelul decât de CFR!”

Mihai Rotaru a făcut analiza după 3 etape cu Ivaylo Petev pe bancă. Patronul oltenilor a discutat despre fiecare meci în parte, dar și despre înfrângerea FCSB-ului.
04.12.2023 | 13:45
Analiza lui Mihai Rotaru dupa 3 etape cu Petev pe banca Mia fost mai frica de Otelul decat de CFR
Mihai Rotaru a făcut analiza după 3 etape cu Ivaylo Petev pe bancă. Patronul oltenilor a discutat despre fiecare meci în parte, dar și despre înfrângerea FCSB-ului.
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova s-a impus acasă în fața celor de la CFR Cluj, scor 1-0, iar oltenii i-au egalat la puncte pe ardeleni. După 3 etape cu Ivaylo Petev pe bancă, Mihai Rotaru a făcut analiza jocurilor. Patronul Universității Craiova a discutat despre fiecare partidă, dar și despre înfrângerea celor de la FCSB cu Oțelul Galați, scor 0-2.

Analiza lui Mihai Rotaru după 3 etape cu Petev pe bancă

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Mihai Rotaru a făcut analiza după 3 etape cu Ivaylo Petev pe bancă. Patronul oltenilor s-a arătat mulțumit de prestațiile echipei sale sub comanda noului antrenor. Finanțatorul din Bănie recunoaște că a fost mai temător în meciul cu Oțelul Galați decât în cel cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

“Dorința jucătorilor pe care au arătat-o de la meciul cu Dinamo. A doua repriză la Galați care a fost specială, pentru că a fost pe un teren greu împotriva unei echipe extraordinare. Mie mi-a fost mai frică de meciul cu Galați decât de cel cu CFR. Galați a fost echipa mai bună aseară (n.r. în meciul cu FCSB).

Știam de Galați că e o echipă dificilă, mă așteptam la asta. Știam că este echipa care aleargă cel mai mult, că este foarte organizată și o echipă care nu cedează niciodată și luptă până în ultima clipă. Aseară scorul putea să fie mai mare. 

ADVERTISEMENT

Ne era frică de meciul cu Oțelul din trei motive. Primul, modul în care se prezintă echipa Oțelul din punct de vedere fizic. Doi, din punct de vedere al dorinței lor. Și nu în ultimul rând, era vorba de teren. Un teren foarte greu. Noi nu știam înainte cu 2-3 ore de meci dacă vom juca pe acel teren”, a declarat Mihai Rotaru.

Rotaru a explodat după meciul cu CFR Cluj

În cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Mihai Rotaru a mai discutat și despre meciul cu CFR Cluj din etapa 18. Patronul Universității Craiova s-a arătat foarte fericit după obținerea celor trei puncte. Finanțatorul oltenilor era conștient de importanța duelului pentru lupta la titlu.

ADVERTISEMENT

(n.r. După golul cu CFR, ați explodat?) “Da. Și cred că norocul pe care l-a avut CFR în tur, atunci când noi am dominat și Ivan a ratat singur cu poarta goală. Markovic a avut două ratări incredibile.

Penalty la Markovic care nu a fost atunci, nu s-a dat. Dar noi zicem că a fost un penalty clar. Bucuria a fost foarte mare (n.r. la golul din prelungiri). Mai ales că a fost un meci încrâncenat și conta foarte mult victoria, adică cele trei puncte”, a mai spus Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Analiza lui Mihai Rotaru după ultimele 3 etape ale Universității Craiova

ADVERTISEMENT