Life

Dedeman, cele mai mari reduceri din istoria magazinului. Când vor putea clienții să cumpere mii de produse la reducere

Cele mai mari reduceri din istoria magazinului Dedeman. Când vor putea clienții să cumpere produse la costuri foarte mici.
06.11.2023 | 23:55
Dedeman cele mai mari reduceri din istoria magazinului Cand vor putea clientii sa cumpere mii de produse la reducere
Ce reduceri a pregătit Dedeman. Sursa foto: pixabay
ADVERTISEMENT

Dedeman pregătește reduceri semnificative în următoarea perioadă. Magazinul va pune oferte avantajoase la dispoziția oamenilor care îi vor trece pragul sau care optează pentru cumpărături online. De când vor fi acestea, mai exact, valabile?

Oferte mari la Dedeman

Campania reducerilor de Black Friday se aplică și la Dedeman. Produse de care oamenii au nevoie se vor găsi la costuri mai scăzute. Mobilă, electrocasnice, ustensile de bucătărie, de grădinărit, decorațiuni specifice toamnei sau sărbătorilor de iarnă, că tot se apropie, se vor vinde cu reduceri.

ADVERTISEMENT

În intervalul 10-19 noiembrie, în toate cele 60 de sedii Dedeman, din țară, Black Friday va fi în toi. Pentru a fi la curent cu reducerile care urmează vă puteți abona deja la un newsletter al renumitului magazin. Pe e-mail sau prin SMS veți fi informați despre prețuri.

”Fii primul care prinde startul ofertelor! Acum e mai ușor! Abonează-te la newsletterul Dedeman și te vom anunța când vor începe ofertele Black Friday. Pregătim pentru tine mii de oferte la categorii precum mobilă, construcții, amenajări interioare, termice, sanitare și multe altele.”, informează cei de la Dedeman.

ADVERTISEMENT

Dacă nu puteți să ajungeți fizic pentru a cumpăra produse de la Dedeman, puteți plasa comenzi online. În următoarea zi sau în termen de 3-4 zile vă poate ajunge la domiciliu ceea ce ați achiziționat. Aveți grijă, de altfel, la plata cu cardul, dacă veți achita în prealabil.

Avertismentul ANPC în legătură cu Black Friday

ANPC trage un semnal de alarmă celor care vor face cumpărături de Black Friday. Dacă vi se vor solicita date precum PIN-ului cardului sau CNP-ul, evitați să le oferiți. Niciun magazin nu vă cere astfel de date. Numărul cardului și cele trei cifre de pe spate sunt suficiente, dacă veți plasa o comandă pe un site.

ADVERTISEMENT

În același timp, nici parolele bancare nu se transmit și uitați-vă cu atenție dacă prețurile de Black Friday sunt într-adevăr reduceri. În caz contrar, puteți semnaliza problema chiar comercianților sau printr-un apel către reprezentanții ANPC.

”În cazul produselor susceptibile de a se deteriora sau a se perima rapid, prețul anterior reprezintă cel mai scăzut preț practicat de vânzător in aceeași suprafață de vânzare în perioada ultimelor 10 zile înainte de data aplicării reducerii de preț.

ADVERTISEMENT

În cazul produselor prezente la comercializare într-o perioada mai mică de 30 de zile, prețul anterior reprezintă cel mai scăzut preţ practicat de vânzător în aceasta perioadă înainte de data aplicării reducerii de preț. Vânzătorul trebuie să indice într-un mod clar, lizibil şi ușor de identificat perioada în care prețul anterior a fost aplicat”, transmite ANPC.

ADVERTISEMENT
Tags: