Life

Dedeman, o nouă lovitură de proporții. Apar sute de locuri de muncă

Frații Dragoș și Adrian Pavăl au planuri mărețe în 2024. Magazinul Dedeman pregătește una dintre cele mai dure lovituri pentru IKEA.
04.03.2024 | 08:13
Dedeman o noua lovitura de proportii Apar sute de locuri de munca
Dedeman pregătește o lovitură de proporții pentru IKEA. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Dedeman este unul dintre magazinele care i-a cucerit din prima pe românii gospodari și puși pe treabă. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că aici se găsesc fel de fel de materiale de construcții la prețuri avantajoase. Însă, dincolo de ofertele de nerefuzat, Dedeman a mai pregătit o surpriză pentru români.

Dedeman, lovitură puternică pentru IKEA

Pentru Dedeman, 2024 se anunță a fi un an prolific. Cu ambiții mărețe, frații Pavăl vor să dea lovitura pe piață. Dragoș și Adrian Pavăl au descoperit demult rețeta succesului, iar acum nu fac decât să își consolideze poziția în lumea afacerilor.

ADVERTISEMENT

Anul 2024 i-a găsit pe frații Pavăl cu planuri de extindere a lanțului Dedeman. Deși magazinul lor are unități deschise în toată țara, se pare că niciodată nu este suficient. Noul concept Dedeman este unic în țară, iar deschiderea lui va avea loc mai repede decât ne-am aștepta.

În curând, în comuna Dumbrăvița se va deschide un nou magazin Dedeman, cel mai modern dintre toate câte există. Situat la periferia Timișoarei, acest magazin nu doar că va fi util din punct de vedere economic, dar va crea și multe locuri de muncă.

ADVERTISEMENT

Deschiderea noului Dedeman va fi o lovitură puternică pentru IKEA, concurența magazinului. Dincolo de faptul că prețurile vor fi mereu în competiție, localizarea Dedeman nu este deloc una favorabilă pentru IKEA.

Unde se va deschide noul magazin al fraților Pavăl

Magazinul fraților Pavăl se va deschide chiar lângă IKEA și nu este exclus ca timișorenii să aleagă să meargă mai des în Dedeman. Momentan, nimeni nu a descris ce presupune acest concept nou, însă, cu siguranță, va fi vorba de ceva inovativ.

ADVERTISEMENT

”Vom avea în Dumbrăvița cel mai mare și mai modern magazin Dedeman din țară! Dumbrăvița dovedește că este un partener serios pentru toți investitorii care aduc beneficii localității”, a scris primarul Bulgărin pe Facebook.

Viitorul magazin Dedeman va fi construit pe un teren care, inițial, a fost destinat construcției de blocuri. Primarul Horia Bulgărin a anunțat că a sistat ridicarea de blocuri pentru a permite construirea galeriei comerciale.

ADVERTISEMENT

”O nouă investiție privată de proporții este pregătită în vecinătatea magazinului IKEA. Dedeman va construi un magazin de bricolaj la cele mai moderne standarde.”, a transmis primarul pe Facebook, potrivit news18.ro.

Vestea cea mai bună pentru timișoreni este dată de faptul că vor apărea noi locuri de muncă. Fiind un magazin de dimensiuni uriașe, este nevoie de mult personal pentru ca lucrurile să funcționeze bine. Cel mai probabil, după ce se va termina construcția magazinului, Dedeman va da startul procesul de recrutare.

ADVERTISEMENT
Tags: