Life

Gigantul Dedeman face angajări în România. Salariul net pleacă de la 5000 de lei. Zeci de locuri de muncă sunt disponibile

Gigantul Dedeman face angajări în România, iar salariul net pleacă de la 5000 de lei pentru aceste posturi. Sunt zeci de locuri de muncă.
23.02.2024 | 18:42
Gigantul Dedeman face angajari in Romania Salariul net pleaca de la 5000 de lei Zeci de locuri de munca sunt disponibile
Dedeman face angajări în România. Salariul net începe de la 5000 de lei. Sursa foto: Pinterest, Pixabay/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigantul Dedeman face angajări în România, iar salariul net pornește de la 5000 de lei pe lună. Se caută angajați în mai multe orașe din țară, printre care și București.

Gigantul Dedeman face angajări în România. Salariile pornesc de la 5000 de lei pentru aceste posturi

Românii care își caută un nou loc de muncă în perioada aceasta trebuie să știe că gigantul Dedeman, fondat de frații Dragoș și Adrian Pavăl, face angajări la noi în țară, iar salariile sunt decente.

ADVERTISEMENT

Pentru cele mai multe posturi, nu este necesară experiența. Pentru altele, însă, viitorii angajați trebuie să îndeplinească unele criterii obligatorii.

De exemplu, cei care sunt interesați să aplice pentru postul de Consultant vânzări trebuie să știe că experiența reprezintă un avantaj, însă nu este un criteriu obligatoriu.

ADVERTISEMENT

Cei care aplică pentru acest post trebuie să fie orientați spre oameni, să aibă bune abilități de comunicare și să dea dovadă de responsabilitate și implicare. Este important de menționat că e nevoie de disponibilitate la efort fizic, precum și la ture de weekend.

Salariul pentru acest post poate fi, pentru cei care au experiență în domeniu, de 5000 de lei pe lună. La acesta se adaugă și un bonus lunar, care poate varia, precum și tichete de masă. Viitori angajați vor avea și alte beneficii, potrivit anunțului postat pe o platformă de recrutare.

ADVERTISEMENT

Se fac angajări în Miercurea Ciuc. În București sunt disponibile posturi de Consultant vânzări pentru raioanele instalații termice, respectiv grădină.

De asemenea, se fac angajări și pentru postul de Șef de raion, în Buzău. Este important ca viitorul angajat să aibă experiență în coordonarea unei echipe, dar nu este o cerință obligatorie.

ADVERTISEMENT

Cunoștințele despre materiale de construcții sunt, de asemenea, apreciate. În schimb, este obligatoriu ca cei care vor ocupa poziția de Șef raion să aibă cunoștințe de operare PC. Sunt necesare studiile medii finalizate,

Pentru acest post, salariul începe de la 5000 de lei net. La acest salariu se mai adaugă și un bonus lunar, precum și tichetele de masă,. Mai există, de asemenea, și un bonus anual.

ADVERTISEMENT
Tags: