Life

Ce lovitură pregăteşte Dedeman. Românii care stau la curte așteptau aceste produse. Totul e la ofertă

Ce oferte îi așteaptă pe românii care trec pragul magazinelor Dedeman în această perioadă. Stocurile se epuizează foarte repede!
24.02.2024 | 09:31
Ce lovitura pregateste Dedeman Romanii care stau la curte asteptau aceste produse Totul e la oferta
Dedeman a pregătit zeci de oferte de neratat pentru români. Sursa foto: Facebook, Canva
ADVERTISEMENT

Dedeman este unul dintre cele mai populare magazine de materiale de construcții din România. Cei care au planuri mari cu locuințele lor găsesc tot ceea ce au nevoie în aceste magazine. Și, pentru că primăvara este la doar câteva zile distanță, Dedeman a pregătit zeci de oferte pentru românii gospodari.

Oferte de nerefuzat la Dedeman, la început de primăvară

De ani buni de zile, Dedeman este pe primul loc în topul preferințelor românilor atunci când vine vorba de materiale de construcții. Pe rafturile magazinului se află o diversitate de produse, menite să satisfacă toate nevoile clienților.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, Dedeman s-a remarcat datorită produselor calitative pe care le pune la dispoziția românilor. Prețurile nu sunt deloc unele mari, iar, în anumite perioade, clienții Dedeman se pot bucura de oferte de neratat.

Primăvara bate la ușa, așa că din catalogul cu oferte Dedeman, românii gospodari au de unde alege. Zeci de produse esențiale pentru amenajarea grădinii au un preț special, așa că acum este o ocazie bună de a le cumpăra.

ADVERTISEMENT

Unul dintre produsele pe care românii le caută frecvent este motosapa. Primăvara, aceasta aproape că este indispensabilă celor care stau la curte. Pentru că ușurează munca și este practică, la Dedeman, un astfel de produs este la reducere. Astfel, cei care vor să cumpere o motosapă vor scoate din buzunar 749 de lei, prețul fiind redus de la 829 de lei.

Românii au de unde alege din catalogul cu reduceri al magazinului

Motocultoarele sunt și ele la reducere. În funcție de modelul dorit, dar și de puterea lor, la Dedeman, românii pot găsi orice. În această perioadă, motocultoarele costă 2879 de lei, respectiv 3578 de lei, ambele modele prezentate în catalog beneficiind de o reduce subtanțială.

ADVERTISEMENT

Tot pentru pasionații de grădinărit, Dedeman a pregătit la ofertă și un pulverizator cu o capacitate de 16 l. Dacă, până acum, acesta costa 299 de lei, prețul său a fost redus la 269 de lei.

Gospodinele care vor să își amenajeze grădina, trebuie să știe că la Dedeman găsesc tot ce le trebuie, de la pământ de flori universal, până la plasă de protecție pentru plante. Cine vrea să planteze mai multe soiuri de flori, poate cumpăra la Dedeman etichete pentru plante, la doar 7.90 lei/ bucata, preț redus de la 11.79 lei/ bucata.

ADVERTISEMENT

De asemenea, românii gospodari care vor să cultive legume pentru vară sau pentru toamnă, pot opta pentru folia de seră de la Dedeman. Doar 25.90 lei/m costă în această perioadă, preț redus de la 29.11 lei/m.

Cei care vor să planteze răsaduri o pot face în miniserele de la Dedeman. Și ele sunt tot la ofertă, iar prețul lor a scăzut de la 47.90 de lei/ bucata, la 42.90 de lei/ bucata. Tot la Dedeman, în această perioadă, se află la ofertă și pasta pentru altoire și sigilare. Aceasta costă nici mai mult, nici mai puțin de 19.90 lei/ bucata.

ADVERTISEMENT
Tags: