Life

Dedeman, ofertă de nerefuzat pentru românii care vor să-și transforme curtea într-un paradis verde. Produsele au prețuri excelente

Dedeman, propuneri inedite pentru oamenii care vor o curte ca o oază verde. Produsele care se găsesc la sume extrem de mici.
17.06.2023 | 11:27
Dedeman oferta de nerefuzat pentru romanii care vor sasi transforme curtea intrun paradis verde Produsele au preturi excelente
Dedeman, propuneri inedite pentru oamenii care vor o curte ca o oază verde. Produsele care se găsesc la sume extrem de mici. Sursa foto: dedeman.ro
ADVERTISEMENT

Unul dintre marile magazine online românești are perioada aceasta o ofertă de nerefuzat pentru românii care vor să-și transforme curtea într-un paradis verde. Produsele au prețuri excelente și o calitate foarte bună.

Dedeman, propuneri inedite pentru oamenii care vor o curte ca o oază verde. Produsele care se găsesc la sume extrem de mici

Dedeman are numeroase propuneri inedite pentru oamenii care vor o curte ca o oază verde. Printre produsele care se găsesc la sume extrem de mici se numără lucruri necesare pentru adulți, dar și pentru cei mici.

ADVERTISEMENT

În catalogul online apare o piscină gonflabilă Intex Easy Set 28106NP, cu dimensiunile 244 x 61 cm, ce poate fi achiziționată perioada aceasta la prețul de numai 119,90 lei. Clorul activ granule Kloer, pentru apa din piscină, se găsește la 39,99 lei. Suma este pentru un kilogram.

De asemenea, distribuitorul flotant pentru întreținerea apei din piscină are un preț de numai 14,99 lei, în timp ce aspiratorul de piscină cu sac și alte accesorii poate fi cumpărat de români cu 150,83 lei, redus de la 179 lei.

ADVERTISEMENT

Setul de grădină, Bistro, format dintr-o masă rotundă și două scaune, este scos la vânzare în magazinele Dedeman cu numai 247,90 lei. Totodată, fotoliul suspendat, cu structură metalică și într-o nuanță neutră, costă 149 lei.

Dedeman, produse la prețuri extraordinare

Dedeman dispune și de alte produse la prețuri extraordinare, printre care se află și un set de berărie negru. Acesta este format dintr-o masă dreptunghiulară și 2 bănci, construite din metal și plastic, cu dimensiunile 180 x 75 x 73 cm, la prețul de 539 lei.

ADVERTISEMENT

Lada frigorifică pentru camping poate fi achiziționată de românii pasionați de drumeții cu 58,49 lei, cortul camping pentru două persoane costă 58,81 lei, iar o masă pliantă are un preț imbatabil de 84,02 lei.

În momentul de față, Dedeman este lider național în retailul materialelor de construcții și al amenajările, fie că este vorba de interior, fie curte. Lanțul românesc are aproape 60 de magazine în toate marile orașe din țară.

ADVERTISEMENT
Tags:
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori