Life

Dedeman, ofertă de nerefuzat pentru românii care vor să-și transforme curtea într-un paradis verde. Produsele au prețuri excelente

Dedeman, propuneri inedite pentru oamenii care vor o curte ca o oază verde. Produsele care se găsesc la sume extrem de mici.
17.06.2023 | 11:27
Dedeman oferta de nerefuzat pentru romanii care vor sasi transforme curtea intrun paradis verde Produsele au preturi excelente
Dedeman, propuneri inedite pentru oamenii care vor o curte ca o oază verde. Produsele care se găsesc la sume extrem de mici. Sursa foto: dedeman.ro
ADVERTISEMENT

Unul dintre marile magazine online românești are perioada aceasta o ofertă de nerefuzat pentru românii care vor să-și transforme curtea într-un paradis verde. Produsele au prețuri excelente și o calitate foarte bună.

Dedeman, propuneri inedite pentru oamenii care vor o curte ca o oază verde. Produsele care se găsesc la sume extrem de mici

Dedeman are numeroase propuneri inedite pentru oamenii care vor o curte ca o oază verde. Printre produsele care se găsesc la sume extrem de mici se numără lucruri necesare pentru adulți, dar și pentru cei mici.

ADVERTISEMENT

În catalogul online apare o piscină gonflabilă Intex Easy Set 28106NP, cu dimensiunile 244 x 61 cm, ce poate fi achiziționată perioada aceasta la prețul de numai 119,90 lei. Clorul activ granule Kloer, pentru apa din piscină, se găsește la 39,99 lei. Suma este pentru un kilogram.

De asemenea, distribuitorul flotant pentru întreținerea apei din piscină are un preț de numai 14,99 lei, în timp ce aspiratorul de piscină cu sac și alte accesorii poate fi cumpărat de români cu 150,83 lei, redus de la 179 lei.

ADVERTISEMENT

Setul de grădină, Bistro, format dintr-o masă rotundă și două scaune, este scos la vânzare în magazinele Dedeman cu numai 247,90 lei. Totodată, fotoliul suspendat, cu structură metalică și într-o nuanță neutră, costă 149 lei.

Dedeman, produse la prețuri extraordinare

Dedeman dispune și de alte produse la prețuri extraordinare, printre care se află și un set de berărie negru. Acesta este format dintr-o masă dreptunghiulară și 2 bănci, construite din metal și plastic, cu dimensiunile 180 x 75 x 73 cm, la prețul de 539 lei.

ADVERTISEMENT

Lada frigorifică pentru camping poate fi achiziționată de românii pasionați de drumeții cu 58,49 lei, cortul camping pentru două persoane costă 58,81 lei, iar o masă pliantă are un preț imbatabil de 84,02 lei.

În momentul de față, Dedeman este lider național în retailul materialelor de construcții și al amenajările, fie că este vorba de interior, fie curte. Lanțul românesc are aproape 60 de magazine în toate marile orașe din țară.

ADVERTISEMENT
Tags: