Life

Dedeman, super ofertă pentru produsul pe care și-l doresc foarte mulți români care stau la curte. Costă doar 6.90 de lei

Ofertă de nerefuzat la Dedeman! Un produs pe care și-l doresc mulți români care stau la curte costă acum mai puțin de 7 lei.
06.05.2023 | 17:22
Dedeman super oferta pentru produsul pe care sil doresc foarte multi romani care stau la curte Costa doar 690 de lei
Dedeman, ofertă la un produs dorit de mulți români. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dedeman are o ofertă de nerefuzat pentru un produs iubit de mulți români. Costă mai puțin de 7 lei și este dorit mai ales de persoanele care stau la curte și vor să o amenajeze odată cu venirea primăverii.

Dedeman, ofertă de nerefuzat la un produs iubit de românii care stau la curte

Dedeman are, în luna mai, o mulțime de produse la ofertă, mai ales atunci când vorbim de secțiunea casă și grădină. Acum că primăvara începe să-și intre în drepturi, românii profită de timpul liber pentru a organiza spațiul în care stau.

ADVERTISEMENT

Pentru mulți, aspectul curții are o foarte importanță mare. Având în vedere că este un loc bun pentru relaxare în zilele cu soare sau la un grătar cu prietenii, trebuie să și arate într-un anumit fel.

În plus, pentru petrecerile care se întind până târziu e nevoie și de o sursă de lumină. Astfel, la Dedeman, românii găsesc acum, la ofertă, unul dintre cele mai dorite corpuri de iluminat, care au o formă deosebită.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre lampa solară LED Hoff, în formă de felinar. Aceasta are lumină rece și înălțimea de 35, 5 cm. Costă numai 6,90, redusă de la 9,90 de lei și are mai multe specificații destul de utile.

Ce specificații are lampa solară LED Hoff

De pildă, corpul de iluminat are buton de oprire și pornire. În acest fel, cei care pleacă în concediu și nu vor ca lămpile lor să rămână aprinse cât timp lipsesc de acasă, pot cu ușurință să le oprească.

ADVERTISEMENT

Lampa în formă de felinar aflată în oferta Dedeman are și un acumulator Ni-mh AAA 200mAh, care poate fi schimbat în caz de îmbătrânire. Aceasta este ideală pentru grădină, deoarece oferă o lumină discretă și primitoare, dar este și rezistentă, fiind confecționată din plastic.

De menționat este că durata de iluminare a lămpilor solare depinde de mai mulți factori. Dintre aceștia, amintim de locul în care sunt amplasate, condițiile climatice, precum și de anotimpul în care sunt folosite.

ADVERTISEMENT

În condiții optime, atunci când lampa este poziționată în locuri însorite și lăsată acolo minimum 6 ore, panoul solar poate produce lumină chiar și pentru opt ore. Dacă este poziționată în locuri umbroase, timpul de iluminare poate fi scurtat.

ADVERTISEMENT