Life

Deea Codrea de la Bravo, ai stil Celebrities a spus totul despre sarcina ei: „Va fi băiețel”. Cine e tatăl copilului

Deea Codrea, finalistă la Bravo, ai stil Celebrities, este în culmea fericirii. Fosta concurentă va deveni mămică și a dezvăluit că așteaptă un băiețel.
24.05.2021 | 18:30
Deea Codrea de la Bravo ai stil Celebrities a spus totul despre sarcina ei Va fi baietel Cine e tatal copilului
Deea Codrea, fostă concurentă la Bravo, ai stil Celebrities. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Deea Codrea de la Bravo, ai stil Celebrities a vorbit despre sarcina ei, dar și despre tatăl micuțului care se află în burtică.

Bloggerița cunoscută pentru pasiunea ei pentru modă se iubește cu un băiat pe nume Andrei. Cu el a început să umble încă de când era concurentă în emisiunea de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Cei doi au început să fie împreună în urmă cu aproximativ 9 luni, iar relația lor a devenit atât de serioasă încât tânăra deja așteaptă un copil cu el. Despre Andrei, tânăra a spus că nu e ceea ce pare. La prima vedere poate fi de neabordat, însă pentru ea este un om minunat.

Deea Codrea, despre cum i s-a schimbat viața după Bravo, ai stil Celebrities

Deea a spus că încă de la primele întâlniri cu iubitul ei a vorbit despre copii și nici măcar nu se cunoșteau bine. Vedeta susține că viața ei s-a schimbat foarte mult în urma participării în concursul de modă și că avea nevoie de anumite lucruri.

ADVERTISEMENT

Când era mai mică, Codrea s-a gândit că va fi mamă pe la 22-23 de ani. Visul ei s-a îndeplinit cu câțiva ani mai târziu. Fashionista va naște la vârsta de 30 de ani. Așadar, copilul a venit taman la timp pentru ea și este extrem de fericită.

„Lucrurile se întâmplă când e cazul să se întâmple”, a mărturisit Deea Codrea la Kanal D.

ADVERTISEMENT

„Datorită Bravo, ai stil m-am căutat și m-am regăsit. A fost un an în care m-am concentrat pe mine foarte mult”, a mai spus bloggerița.

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil Celebrities spune că a avut reticențe la început să devăluie că este însărcinată, însă fanii ei s-au prins cumva de asta.

ADVERTISEMENT
deea codrea
Deea Codrea și iubitul ei, Andrei, într-una dintre puținele fotografii publice cu cei doi. Foto: Instagram

Fanii ei s-au prins că e gravidă înainte să confirme

Deea a declarat că a fost întrebată destul de des în ultima vreme dacă este gravidă, însă nu a vrut să confirme. A vrut să se asigure că sarcina ei evoluează cum trebuie pentru ca apoi să poată împărtăși această veste cu toată lumea.

Codrea a mărturisit că le-a răspuns fanilor eschivându-se, căci mulți s-au prins că e însărcinată foarte repede. Tânăra i-a spus lui Teo Trandafir că nu putea nega ceva ce știa cu certitudin. Nici nu putea să confirme până nu și-a făcut toate analizele.

Deea a mai zis că a început să se documenteze cu ce se mănâncă meseria de părinte. Speră să dea tot ce e mai bun în rolul de mamă.

 

ADVERTISEMENT