Life

Deea Maxer, enervată la culme. Ce mesaj le-a transmis vedeta urmăritorilor ei: „Nu-s ușa de biserică”

Deea Maxer a fost enervată la culme. Vedeta a avut un mesaj pentur urmăritorii ei, după ce a primit multe sfaturi de la necunoscuți.
09.06.2023 | 20:33
Deea Maxer enervata la culme Ce mesaj lea transmis vedeta urmaritorilor ei Nus usa de biserica
Deea Maxer, enervată la culme pe rețelele de socializare. Foto Colaj Fanatik / Pro TV
ADVERTISEMENT

Deea Maxer este enervată la culme de oamenii care îi tot dau sfaturi după divorțul de Dinu Maxer. Dansatoarea s-a declarat uimită de faptul că primește atât de multe sfaturi de la oameni pe care nu îi cunoaște.

Deea Maxer, enervată la culme pe rețelele de socializare

Deea Maxer chiar s-a întrebat de unde vine această nevoie de a comenta în legătură cu viața altora și chiar de a le da sfaturi.

ADVERTISEMENT

Vedeta chiar le-a spus persoanelor care insistă să-i dea sfaturi că dacă acestea nu sunt cerute, nici nu ar trebui date. Aceasta chiar a declarat că cei care dau cele mai multe sfaturi nu sunt, de obicei, ei înșiși ușă de biserică, așa că nu ar trebui să comenteze despre viața altora.

”Când oamenii care nu te cunosc… simt nevoia să îți ofere sfaturi de viață în miez de noapte. În baza a ce anume vine nevoia asta de a oferi sfaturi?

ADVERTISEMENT

Eu nu pricep… Sfaturile nu sunt acatiste… nu le mai lăsați dacă nu vi se cer… plus că nici sfătoșii nu-s ușa de biserică. Primesc zilnic sfaturi.”, a scris Deea Maxer, pe contul ei personal de Instagram.

Deea Maxer le răspunde celor care cred că are o viață foarte ușoară

De asemenea, tot de pe rețelele de socializare, Deea Maxer a mai postat și un mesaj pentru persoanele care cred că are o viață foarte ușoară.

ADVERTISEMENT

Aceasta a mărturisit că mereu primește mesaje în legătură cu faptul că este mereu pe drumuri și călătorește. Dar fosta soție a lui Dinu Maxer a declarat că face toate aceste plimbări în legătură cu munca.

Dansatoarea a mai precizat că norocul și l-a făcut singură, prin muncă, chiar dacă mulți oameni cred că aceasta primește lucrurile pe tavă.

ADVERTISEMENT

“Vai, mereu te plimbi! Nu, doar muncesc! Pentru unii munca e la kilometri distanță de casă, la kilometri de riscuri, la kilometri de nopți nedormite, de stres!

Ești foarte norocoasă! Cu cât muncesc mai mult cu atât sunt mai norocoasă! Dumnezeu ne iubește pe toți, doar că acțiunea și atitudinea fac diferență.”, a mai spus Deea Maxer, enervată.

ADVERTISEMENT
Tags: