Fotbal intern

Delegare surpriză la Dinamo – FCSB. „Roș-albaștrii”, neînvinși în actuala stagiune cu Horațiu Feșnic la centru. Este favoritul lui Gigi Becali: „Nu are nicio emoție”

11.02.2020 | 15:24
Delegare surpriza la Dinamo  FCSB Rosalbastrii neinvinsi in actuala stagiune cu Horatiu Fesnic la centru Este favoritul lui Gigi Becali Nu are nicio emotie
ADVERTISEMENT

Al doilea episod al „Derby de România” din acest sezon va fi arbitraj de Horațiu Feșnic, anunță Prosport. Centralul de 30 de ani va bifa al doilea Dinamo – FCSB după cel din decembrie 2016, câștigat de „câini” cu 4-1 în semifinalele Cupei Ligii.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 3,45 este cota pentru „X”. Vezi aici toate cotele!


Horațiu Feșnic, la centru în „Derby de România”

Dinamo și FCSB se află la 12 puncte înaintea meciului direct, cu echipa lui Dusan Uhrin fără șanse matematice de mai prinde play-off-ul, însă meciul se anunță, ca de obicei, a fi plin de încărcătură datorită rivalității celor două grupări și a revenirii „Peluzei Nord” alături de formația patronată de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Duminică seară, pe Arena Națională, de la ora 20:00, Dinamo și FCSB se vor întâlni pentru a doua oară în această stagiune, după 1-1 în turul sezonului regular, și la centru ar urma să fie Horațiu Feșnic.

Arbitrul originar din Cluj-Napoca ar oficia al doilea derby din carieră, după ce a condus episodul din 22 decembrie 2016, când Dinamo se impunea fără drept de apel, scor 4-1, în prima manșă a semifinalelor Cupei Ligii.

ADVERTISEMENT

În acea stagiune, Dinamo avea să câștige și returul penultimului act, cu 3-1, și să obțină cel mai recent trofeu, după o finală cu ACS Poli Timișoara.

„Cel mai bun arbitru la ora asta el este!”

În 2017, Gigi Becali îl descria laudativ pe Horațiu Feșnic, numindu-l cel mai bun arbitru român de la acea vreme.

ADVERTISEMENT

Cel mai bun arbitru la ora asta este, din punctul meu de vedere, Sfeșnic (n.r. Feșnic) ăla. Clar, simplu, liniștit, unde e fault, pac, fault, fluieră, nu are nicio emoție, nicio teamă, îmi place statura lui. Are și nume biblic. Când am auzit de el am zis că ăsta o să fie mare arbitru, că are nume biblic. Pe cuvânt!”, declara Gigi Becali.

În actuala stagiune, Horațiu Feșnic a fost de trei ori la centru pentru meciurile disputate de FCSB, iar „roș-albaștrii” s-au impus de fiecare dată, 4-3 cu Hermannstadt, 3-0 cu Academica Clinceni și 2-1 cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT