Life

Delia, enervată la culme de un internaut. Cum a numit-o acesta pe cântăreață: “Greu cu divele”

Delia a fost enervată de un internaut pe rețelele sociale. Acesta i-a adresat cântăreței un apelativ care a făcut-o să reacționeze.
14.02.2023 | 10:34
Delia enervata la culme de un internaut Cum a numito acesta pe cantareata Greu cu divele
Delia, enervată de un internaut. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Delia a fost enervată de felul în care un internaut i s-a adresat pe rețelele de socializare. Artista a reacționat și a ținut să-i transmită acestuia un mesaj. De ce a fost deranjată îndrăgita cântăreață?

Delia, enervată de un internaut. Cum i s-a adresat acesta vedetei

Jurata de la iUmor a vorbit recent despre una dintre pasiunile ei, adică parfumurile, subiect care a provocat cearta cu un internaut. Unele postări ale cântăreței nu sunt apreciate de toate lumea, ba chiar sunt criticate, așa cum s-a întâmplat și de data aceasta.

ADVERTISEMENT

Acesta a numit-o pe Delia “duduie”, iar artista a ținut să-i dea un răspuns ironic utilizatorului respectiv. Vedeta i-a transmis internautului care a enervat-o să nu o mai numească așa.

“Ai spus duduie? Ai făcut și gestul ăsta așa când ai zis? (n.r arată gestul) Nu mai zice duduie! Da, greu cu divele! Erau mostre, era plin de mostre, asta am și zis, dar nu ești atent. Era un magazin plin de testere și mostre, plin!

ADVERTISEMENT

Era raiul mostrelor, înțelegi? Omul ăla n-avea chef de mine, ceea ce nu este o dramă, este ok. Trăim în continuare fericiți, doar că povesteam o situație. Te pupă duduia”, a spus Delia pe rețelele sociale.

De ce îi plac Deliei parfumurile atât de mult

Delia este foarte activă în mediul online, acolo unde postează regulat și împărtășește cu urmăritorii diverse lucruri din viața ei. La un moment dat, artista a vorbit despre pasiunea pe care o are pentru parfumuri.

ADVERTISEMENT

Atunci când avea 13 ani și mama ei o trimitea la cumpărături, cântăreața își strângea banii rămași și cumpăra parfumuri. Mama ei le găsea și le arunca, deoarece considera că fiica ei nu avea nevoie de ele la acea vârstă.

“Asta se întâmpla pe la 13 ani și mama draga de ea, mi le arunca la gunoi, drept pedeapsă. Pentru că vezi Doamne, la vârsta aia nu era un semn bun ca eu să am parfum. Oricum nu era ok că gen luam banii și era cumva furt, opream banii de la rest.

ADVERTISEMENT

Apoi am început să le ascund. Mi-a găsit ascunzătoarea și mi le-a aruncat pentru a nu știu câta oară. Și așa m-am traumatizat și iubesc parfumurile azi”, a povestit jurata de la iUmor, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: