Life

Delia Matache i-a pus pe jar pe cei de la PRO TV. Postarea care a creat maximă confuzie: „Invidia roade… grav!”

21.09.2020 | 13:35
Delia Matache ia pus pe jar pe cei de la PRO TV Postarea care a creat maxima confuzie Invidia roade grav
Delia Matache, lovitură pentru PRO TV. Foto: captură Antena 1/ PRO TV
ADVERTISEMENT

Delia Matache l-a pus pe jar pe Codin Maticiuc după ce a postat audiențele pe care ea și colegii de la Antena 1 le-au făcut cu X Factor în ziua de vineri, 18 septembrie.

Delia Matache susține că Antena 1 și nu PRO TV a fost pe primul loc vineri, 18 septembrie

Cântăreața a publicat pe pagina ei de Instagram ce audiență a făcut show-ul în care este jurată, Antena 1 surclasând PRO TV, care în seara zilei de vineri difuza Masked Singer, show din care face parte Codin Maticiuc.

ADVERTISEMENT

Juratul din producția de la PRO TV a somat-o pe Delia să prezinte sursa cifrelor de audiență, însă cântăreața nu i-a răspuns, lăsându-l pe Codin să fiarbă în suc propriu.

Cineva a intervenit la comentariul lui Codin de pe Instagram scriindu-i că este pur și simplu invidios că Antena 1 a bătut PRO TV.

ADVERTISEMENT

Cu privire la datele reale ale audiențelor, există niște incertitudini, la prima vedere. PRO TV susține că Masked Singer s-a situat pe primul loc vineri seară, în timp ce Antena 1 susține același lucru ba chiar vedete ale postului precum Delia Matache postează și tabelul cu numărul de telespectatori care s-au uitat la X Factor.

Codin Maticiuc, jurat la Masked Singer, confuz: „Dă-ne sursa!”

Potrivit datelor furnizate de paginademedia.ro, PRO TV este postul care a condus în audiențe cu show-ul Masked Singer, iar la scurtă distanță s-a situat X Factor. Practic, la nivel național, 1.167.000 de persoane s-au uitat la emisiunea cu măști de la PRO, iar 1.160.000, cu doar 7.000 mai puțin, la X Factor România.

ADVERTISEMENT

Delia a prezentat niște date care  se regăsesc într-adevăr printre cele furnizate de site-ul mai sus amintit, lucru care a stârnit însă curiozitatea lui Codin Maticiuc, întrucât sunt cifre complet diferite atât la nivel național cât și la publicul urban.

„Dă-ne sursa! Eu am zis: paginademedia.ro! Tu?”, i-a cerut Codin Maticiuc Deliei la postarea cu tabelul cu cifrele audiențelor.

ADVERTISEMENT

„Invidia roade… grav!”, a comentat cineva dându-i tag lui Codin, însă nimeni nu a răspuns de unde are Delia Matache acele rezultate diferite de cele oficiale.

Confuzia, explicată pe înțelesul tuturor: pe tot intervalul X Factor (20:30 – 23:30), emisiunea de la Antena 1 a bătut PRO TV ca medie, însă pe intervalul 20:30-22:30 (cât a durat Masked singer) PRO TV a avut un avantaj în fața Antenei 1. Practic, Antena a recuperat între orele 22:30 și 23:30, reușind să surclaseze PRO TV.

delia
În stânga: datele prezentate de Delia/ în dreapta: datele paginademedia.ro
ADVERTISEMENT