Life

Delia și-a pus iar fanii în cap. A șocat cu ultima sa apariție: „Zici că ești necuratul”

Delia continuă să-și șocheze fanii cu aparițiile sale neobișnuite. Cea mai nouă ipostază în care s-a afișat i-a adus critici dure.
11.10.2023 | 11:45
Delia sia pus iar fanii in cap A socat cu ultima sa aparitie Zici ca esti necuratul
Delia a fost pusă din nou la zid de public. Sursa foto: colaj Fanatik/ Facebook
ADVERTISEMENT

Delia a bifat încă o apariție mai puțină obișnuită pe internet, iar fanii au reacționat imediat. Machiată cu negru, cu piercing-uri și țepi uriași pe cap, artista și-a atras numeroase critici din partea publicului.

Delia, val imens de critici după ultima apariție

Când a lansat clipul piesei Sirena apelor, Delia și-a pus opinia în cap. Nu era decât una dintre aparițiile sale controversate, dar fanii au considerat atunci că le-au văzut pe toate și că vedeta nu mai poate apărea nicio ipostază surpinzătoare.

ADVERTISEMENT

Asta până la ultima fotografie publicată pe social media, cu care și-a speriat din nou publicul. Delia nu se dezminte de stilul său nonconformist, astfel că pentru viitorul ei album cu influențe balcanice, Flexx, a realizat o ședință foto inedită.

Jurata iUmor s-a pozat cu un machiaj strident, negru, cu piercing-uri pe față, dar piesa de rezsitență a fost un accesoriu pentru cap, cu țepi imenși. Întregul look i-a contrariat pe cei care au văzut imaginea și nu s-au ferit să-i spună artistei ce cred, în moduri mai mult sau mai puțin frumoase.

ADVERTISEMENT

„Nici așa…”, „Delia, tu ești o femeie frumoasă. Nu înțeleg de ce naiba pui pe tine atâtea gogomănii de zici că ești necuratul”, „A luat-o pe căi greșite, săraca!!”, „Nu știu de ce atâta prosteala, crezi că impresionezi pe cineva?!, „Doamne, iart-o, că nu știe ce face!”.

„Ferească Dumnezeu…acuma toți vă luați pe chestii satanice, ca ‘starurile lumii’… Lumea e tot mai pierduta pe zi ce trece. Dacă și ăsta e look, atunci înseamnă că am eu probleme mintale…”, „Îți admiram nebuniile tale, dar acuma ai dat-o de gard! Ce ai fumat?! Eu cred că tu, în postarea asta, te vezi înger!”, sunt doar o parte din criticile pe care Delia l-a primit.

ADVERTISEMENT
Delia țepi machiar negru piercing-uri
Fotografia cu care Delia și-a supărat fanii.
Sursa foto: Facebook

Artista nu se lasă atinsă de comentariile negative

Totuși, se cunoaște faptul că Delia nu este genul de persoană care să se lase afectată de comentariile negative. Anii de expunere au făcut-o aproape imună la critici și la păreri răutăcioase pe care le aude adesea despre ea.

„Am primit comentarii cu Biserica, Sfânta Treime, alte lucruri. Ăsta e un subiect mai interesant: de ce nu înțelege lumea că un clip este un act artistic pe baza unui scenariu, cu niște elemente care nu sunt reale, de exemplu, că eu mănânc un om. Asta simbolizează gestul meu, mitul sirenei care stă la pândă și prinde un om care era pe mare.

ADVERTISEMENT

El se îndrăgostește de cântecul ei, de glasul ei, iar ea îl devorează. De aici au apărut teorii ale conspirației, satanism, masonerie, reptilieni. Toate problemele din lume s-au strâns în clipul ăsta. Este un cântec frumos pe care am ales să îl fac cover, fără să vreau să fac cultural appropriation. Melodia nu își va scoate vreodată investiția. Dar nu regret, pentru că e un proiect pe care mi l-am dorit și a ieșit cum mi-am propus”, a spus Delia pentru VICE, după lansarea piesei Sirena apelor.

ADVERTISEMENT