Life

Cum se înțeleg Delia și Răzvan Munteanu, de fapt. Gina Matache, dezvăluiri din interior: ”Și-a văzut de drum”

Delia și Răzvan Munteanu sunt împreună de câțiva ani. Cum se înțeleg însă cei doi în realitate? Gina Matache a prezentat câteva detalii interesante.
24.09.2023 | 14:14
Cum se inteleg Delia si Razvan Munteanu de fapt Gina Matache dezvaluiri din interior Sia vazut de drum
Cum se înțeleg Delia și Răzvan Munteanu, de fapt. Sursă foto: Instagram, Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Delia și Răzvan Munteanu s-au cunoscut în urmă cu mai bine de zece ani. S-au și căsătorit între timp și au un stil de viață extrem de activ. Cei doi călătoresc foarte des și de asemenea, soțul artistei este lângă ea constant.

Gina Matache, despre relația dintre Delia și Răzvan Munteanu

Cum se înțeleg Delia și Răzvan Munteanu? Pe internet cei doi par extrem de fericiți. De asemenea, călătoriile lor destul de dese îi impresionează pe fani. Și Gina Matache confirmă faptul că între ei lucrurile merg foarte bine.

ADVERTISEMENT

Mama Deliei Matache recunoaște că nu îl vede foarte des pe ginerele său. Pe de altă parte, ea este mulțumită de faptul că artista a reușit să își găsească un bărbat căruia nu are ce să îi reproșeze.

„În primul rând că nu ne vedem foarte des și nu ne încurcăm unul de altul niciodată, dar nu am de ce. Mă uit în jurul meu și văd tineret care ori e cu păcănele, ori cu pasiuni din acestea ciudate, ori cu droguri.

ADVERTISEMENT

Am zis Doamne, dacă mi-ai da ceva viața asta, să dai noroc fetelor mele de oameni într-adevăr oameni. Nu aș avea niciodată ce să le reproșez”, a spus mama Deliei, Gina Matache, potrivit Cancan.

”Delia nu acceptă sfaturi”

Cum se înțeleg Delia și Răzvan Munteanu? Gina Matache spune că fiica ei este cu capul pe umeri. Aceasta nu acceptă sfaturi din partea nimănui și tot timpul alege să meargă pe drumul său.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește atitudinea lui Răzvan Munteanu față de Delia, s-ar părea că soțul ei o înțelege. Mai mult de atât, acesta o iubește și niciodată cei doi nu s-ar fi contrazis.

Gina Matache are doar cuvinte de laudă la adresa ginerelui său. Spune că acesta este un bărbat extrem de iubitor, de drăgăstos, dar și de atent. Și tocmai din acest motiv, ea se bucură pentru norocul fiicei sale.

ADVERTISEMENT

„Delia nu acceptă sfaturi. Este atât de cu capul pe umeri, încât indiferent ce furtuni ar veni peste ea, ea merge pe drumul ei drept. A avut bunul simț și și-a văzut de drum.

Eu nu știu dacă cineva o înțelege și o iubește mai mult decât Răzvan. Eu nu i-am auzit să se contrazică niciodată. Nu am văzut un alt bărbat mai iubitor, atent și drăgăstos. A răsplătit-o Dumnezeu din plin”, a mai spus Gina Matache.

ADVERTISEMENT