Life

Delia a lansat poate cel mai controversat videoclip din cariera sa, iar fanii au pus-o la zid: „Te-ai plictisit de muzică!”

Delia a lansat de curând unul dintre cele mai controversate videoclipuri din toată cariera, iar fanii au reacționat imediat.
25.08.2023 | 21:03
Delia a lansat poate cel mai controversat videoclip din cariera sa iar fanii au puso la zid Teai plictisit de muzica
Cum a reacționat publicul la vederea ultimului videoclip lansat de Delia. Sursa foto: colaj Fanatik/ Facebook
ADVERTISEMENT

Delia și-a pus din nou fanii pe jar. Artista a lansat deunăzi videoclipul piesei Sirena Apelor, dar publicul nu l-a primit cu foarte mult entuziasm. Unii oameni i-au spus că s-a săturat de muzică și că în ultimul timp „îi ia la mișto”.

Delia a lansat videoclipul piesei Sirena Apelor

Delia a lansat de curând videoclipul piesei Sirena Apelor, pe care l-a promovat intens pe internet în ultima perioadă. Și judecând după reacții se află în topul  celor mai controversate clipuri din întreaga sa carieră.

ADVERTISEMENT

Artista apare îmbrăcată complet în latex, care-i acoperă inclusiv unghiile. Are cercei în sprâncene și un machiaj cu mult negru în jurul ochilor, ce oferă o doză în plus de dramatism. Scopul a fost acela de a intra în pielea unei sirene.

Totuși, modul în care a fost regizat videoclipul nu a fost neapărat pe placul internauților din România. Mai ales că, la un moment, Delia apare mușcând dintr-o bucată imensă de carne crudă, privind direct în obiectivul camerei de filmat.

ADVERTISEMENT

Piesa Sirena Apelor este, de fapt, un cover după Conte Casanova. A fost semnat de Bogdan Daragiu, iar jurata de la iUmor a fost mai mult decât încântată de rezultatul final și de modul în care a reușit să joace rolul sirenei moderne.

„Îmi place să experimentez din punct de vedere muzical, iar Alex Cotoi e partenerul de ‘joacă’ ideal. Sirena Apelor este una dintre piesele pe care abia așteptam să o lansez.

ADVERTISEMENT

Am (re)descoperit-o de curând și m-am bucurat că am putut să o relansez. Eu apreciez mult cultura romă, așa că m-au atras inevitabil foarte mult influențele din lăutarie ale piesei”, a declarat Delia pentru Pro FM.

Fanii au pus-o la zid

Dar părerea ei nu corespunde cu cea a internauților. Imediat după lansarea clipului video, a urmat un val de reacții negative din partea publicului. Unii i-au spus că s-a plictisit de muzică și că nu își mai dă interesul pentru arta sa.

ADVERTISEMENT

„Sincer, cred că te-ai plictisit de muzică. Ultimele două melodii sunt praf, iar asta e cireașa de pe tort. Foarte dezamăgitor. Ori îți revii, ori axează-te pe emisiuni”, i-a transmis un urmăritor de pe Facebook.

„O piesă bună când mai scoți?”, „Horror! Dezamăgitor. Chiar îmi plăcea muzica ta!”, „În curând vei fi sirena manelelor. Râdem, glumim, dar rămânem în incintă!”, „Ferească Dumnezeu. Păcat de vocea ta”.

 „Oribil video, oribilă melodia. Deci gata, s-a zis cu melodiile bune. Nu mai poți”, „Cu siguranță știi că nu e bună deloc melodia. Presupun că știi. Ai alte piese mult mai bune pe ai asta ai făcut-o să faci mișto de fani”, au fost alte câteva păreri primite de Delia.

Totuși, au fost și persoane care s-au arătat încântate de proiect. „Nu mă pot opri să o ascult. O piesă fantastică, Delia”, „Nu mă așteptam să-mi placă, dar e ceva bun”, „Bestial de mișto sună”, i-au spus fanii.

ADVERTISEMENT