Life

Deliric, criticat după ultimele melodii lansate. Reacția cântărețului: “Nu aș avea de ce să fac compromisuri”

Deliric a fost aspru criticat de fani după lansarea unor melodii care nu au fost pe placul unora. În timp ce alții i-au apreciat noile piese, alții i-au reproșat că “s-a compromis”.
17.01.2022 | 14:53
Deliric criticat dupa ultimele melodii lansate Reactia cantaretului Nu as avea de ce sa fac compromisuri
Reacția lui Deliric după ce a fost criticat de fani. Sursa foto: Captură YouTube
ADVERTISEMENT

Deliric a fost criticat dur de internauți după ce a scos câteva piese, însă a ținut să le transmită un mesaj celor care au păreri negative. Cântărețul este conștient de faptul că nu poate mulțumi pe toată lumea.

“Linii de tramvai”, “Fugi” sau “Independent” sunt doar câteva dintre melodiile care au stârnit controverse printre fani.

ADVERTISEMENT

Răzvan Eremia, pe numele său real, a comentat acuzațiile celor care i-au transmis că “s-a compromis”. Artistul a reacționat în cadrul podcastului găzduit de Gojira.

Deliric, criticat după ultimele melodii lansate. Reacția cântărețului

Deliric a declarat că nu este un compromis faptul că a lansat anumite piese pentru a prinde la public. Iubitul Innei este convins că vor exista în continuare oameni nemulțumiți de melodiile pe care le lansează.

ADVERTISEMENT

“Nu aș avea de ce să fac compromisuri artistice! Dacă o zici din punctul acela de vedere, când zice lumea că ‘Te-ai compromis pentru că ai făcut nu știu ce piesă, pentru că ai vrut să prinzi’.

Dacă eu mi-am dorit să prind la public, nu e un compromis. Eu probabil chiar mi-am dorit să fac asta. Iar pentru notorietate nu aș avea de ce să fac compromisuri, pentru bani nu aș avea.

ADVERTISEMENT

Am bani, e bine! Nu cred că o să fac, dacă fac un hit și-l ascultă 20 de milioane în loc de 5 milioane, diferența în bani nu e mare.

Nu am de ce să fac! Sunt convins că o să mai supăr din ascultătorii care o să zică ‘Te-ai stricat’”, a spus Deliric în podcastul “Aproximativ discuții”, de pe canalul de YouTube Happyfish.

ADVERTISEMENT

Inna, despre relația cu Deliric

Inna și Deliric formează un cuplu din 2020, iar de atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Obișnuită să fie în lumina reflectoarelor, artista este discretă atunci când vine vorba despre viața personală.

În cadrul unui interviu de la finalul anului 2020, cântăreața a declarat că nu s-a bazat pe rațiune atunci când ea și Deliric au devenit un cuplu, ci pe sentimente.

“Nu am mers pe o idee sau pe rațiune, ci pe feeling.”, a declarat vedeta pentru revista VIVA.

Inna a mai spus, în cadrul aceluiași interviu, că nu se consideră o persoană greu de cucerit, însă doar un om special îi poate atrage atenția.

“Nu cred (n. r că este greu de cucerit). Dar știu că trebuie să fii un om special să îmi atragi atenția.”, a completat ea.

ADVERTISEMENT