Life

Demi Moore s-a despărțit de Daniel Humm. Povestea de dragoste a durat mai puțin de un an

Demi Moore a pus punct relației cu Daniel Humm. Legătura amoroasă a durat 9 luni, prima oară afișându-se împreună în martie.
16.11.2022 | 23:57
Demi Moore sa despartit de Daniel Humm Povestea de dragoste a durat mai putin de un an
Demi Moore a pus punct relației cu Daniel Humm. Legătura amoroasă a durat circa 9 luni. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fotomodelul și regizoarea americană, pe numele său real Demetria Gene Guynes, s-a despărțit de bucătarul elvețian cu care forma un cuplu. Povestea de dragoste dintre cei doi a durat mai puțin de un an.

Demi Moore a pus punct relației cu Daniel Humm. Legătura amoroasă a durat circa 9 luni

Demi Moore și bucătarul Daniel Humm, în vârstă de 45 de ani, s-au despărțit după mai puțin de un an de relație amoroasă. Frumoasa actriță a ajuns din nou singură la 60 de ani, însă nu suferă după separarea recentă.

ADVERTISEMENT

Apropiații vedetei au declarat că aceasta se află „într-un loc bun”, acolo unde îi are aproape pe cei trei copii din mariajul cu Bruce Willis. Cei doi artiști au format un cuplu timp de 13 ani și au luat-o pe drumuri separate în 2000.

În momentul de față, frumoasa brunetă și producătoarea de origine americană nu suferă după cheful de origine elvețiană, semn că a reușit să gestioneze situația și sentimentele.

ADVERTISEMENT

„Este fericită și se bucură de copiii ei și de prietenii ei”, a declarat o sursă apropiată de Demi Moore pentru revista People.

Demi Moore, trei mariaje eșuate. Cu cine a fost căsătorită

Demi Moore a fost căsătorită de trei ori și de fiecare dată a suferit enorm. Primul mariaj s-a consumat alături de muzicianul Freddy Moore. Căsnicia cu regretatul artist, care s-a stins din viață în august 2022, a avut loc în perioada 1980–1985.

ADVERTISEMENT

Al doilea mariaj al vedetei americane a fost împreună cu Bruce Willis, în intervalul 1987–2000. După 13 ani de relație amoroasă și trei copii, fotomodelul și renumitul actor au decis să se despartă.

A continuat să caute dragostea și s-a cuplat cu un alt coleg de breaslă. Demi Moore și Ashton Kutcher s-au iubit între anii 2005 și 2013. Ultima despărțire și-a pus amprenta asupra artistei, care a suferit enorm de mult.

ADVERTISEMENT

Referitor la ultima legătură amoroasă, cea cu Daniel Humm, se mai știe că bucătarul s-a iubit în trecut cu văduva lui Steve Jobs, Laurene Powell Jobs.

ADVERTISEMENT