Sport

Oficial: Denil Maldonado la Universitatea Craiova! Toate detaliile transferului și cât a plătit Mihai Rotaru. Update Exclusiv

Denil Maldonado este al doilea transfer al iernii la Universitatea Craiova. FANATIK vă prezintă toate detaliile mutării şi suma plătită de Mihai Rotaru.
09.01.2024 | 19:04
Oficial Denil Maldonado la Universitatea Craiova Toate detaliile transferului si cat a platit Mihai Rotaru Update Exclusiv
Denil Maldonado la Universitatea Craiova! Toate detaliile transferului și cât a plătit Mihai Rotaru. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
09-01-2024
17:07

Denil Maldonado a semnat cu Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a confirmat informația dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, conform căreia Denil Maldonado va semna cu alb-albaștrii. Oltenii l-au prezentat pe fundașul din Honduras.

„OFICIAL | Denil Maldonado a semnat cu Știința!

Universitatea Craiova punctează din nou în perioada de mercato și își întărește linia defensivă cu un internațional hondurian care a evoluat ultima oară în MLS la Los Angeles FC.

Fundașul central Denil Maldonado va evolua în Cetatea Băniei sub formă de împrumut timp de un an, cu opțiune pentru un transfer definitiv.
Noul nostru fotbalist este al doilea căpitan al Naționalei Hondurasului, evoluând pentru țara sa în 29 de partide și marcând un gol.

De-a lungul carierei sale de fotbalist profesionist, a mai evoluat la FC Motagua, Pachuca, CD Everton și Los Angeles. Denil va îmbrăca tricoul cu numărul 3.
Bine ai venit în familia Științei! Mult succes!”, a scris Universitatea Craiova, pe Facebook.

Universitatea Craiova a bifat până acum două transferuri în perioada de mercato din iarnă. Oltenii i-au adus pe finlandezul Pyry Soiri, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, şi pe fundaşul hondurian Denil Maldonado.

Denil Maldonado la Universitatea Craiova! Mihai Rotaru a plătit 200.000 de euro pe mutare

Din informaţiile FANATIK, Mihai Rotaru a plătit 200.000 de euro pentru împrumutul pe un an al lui Denil Maldonado. Universitatea Craiova are şi opţiunea transferului definitiv pentru încă 500.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Contractul lui Maldonado este pe un an, plus alţi trei dacă va fi achiziţionat definitiv. Este al doilea căpitan al naţionalei din Honduras şi poate juca atât ca fundaş central, cât şi fundaş dreapta.

Este un fundaş agresiv, foarte bun în duelurile 1 contra 1, cu o viteză remarcabilă. Chiar dacă nu are o talie foarte mare, este un jucător redutabil în duelurile aeriene. A bifat până acum 29 de selecţii în naţionala din Honduras.

ADVERTISEMENT

Oltenii au avut de ales între Maldonado şi Dellova de la Ballkani!

În stagiunea trecută, Maldonado a evoluat la Los Angeles FC, în MLS, fiind împrumutat de la FC Motagua. Fundaşul este aşteptat duminică seara în cantonamentul de la Regnum Carya din Antalya al Universității Craiova.

FANATIK a aflat că Universitatea Craiova i-a avut pe listă pe Denil Maldonado şi Lumbardh Dellova de la Ballkani. În cele din urmă, oltenii au ales să îl transfere pe Maldonado şi speră să dea lovitura cu hondurianul.

ADVERTISEMENT

Ivailo Petev îl are la dispoziţie şi pe Gjoko Zajkov. Nord-macedoneanul a suferit o accidentare la vertebrele din zona gâtului într-un meci din preliminariile Euro 2024 cu Malta, fiind operat de urgenţă.

Zajkov, despre calvarul prin care a trecut: “A trebuit să stau acasă o lună, fără să mă mişc, doar în pat”

Gjoko Zajkov a povestit că a trecut prin clipe de coşmar, spunând că a fost nevoit să rămână inert, la pat, timp de o lună. Fundaşul a trecut peste accidentare şi în Antalya se antrenează cot la cot cu colegii săi:

ADVERTISEMENT

“Am reușit să fac antrenamente cu coechipierii mei sunt foarte bucuros și sper să continui așa. Cel mai dificil moment a fost prima lună după operație. A trebuit să stau acasă o lună, fără să mă mișc, doar în pat.

Aceasta a fost cea mai dificilă perioadă din viața mea aș putea spune. Mă simt foarte fericit că sunt alături de coechipieri, așa cum am spus. Condițiile sunt perfecte, cred că suntem la cel mai bun hotel din Antalya. Terenul de antrenament este perfect, vremea este perfectă”, a povestit Zajkov.

  • 25 de ani are Denil Maldonado
  • 600.000 de euro este cota de piaţă a lui Maldonado
ADVERTISEMENT
Tags:
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2.07 este cota pentru „1 solist” la meciul Universitatea Craiova - Farul