Sport

Universitatea Craiova bifează al doilea transfer al iernii! Fostul adversar al lui Messi vine în Bănie

Universitatea Craiova urmează să oficializeze al doilea transfer în perioada de mercato din iarnă. Oltenii au convins un jucător de națională să vină în Bănie.
06.01.2024 | 14:38
Universitatea Craiova bifeaza al doilea transfer al iernii Fostul adversar al lui Messi vine in Banie
Universitatea Craiova a bifat al doilea transfer al iernii. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova se pregătește de o nouă mutare în perioada de transferuri din iarnă. După ce l-au adus pe fundașul Pyry Soiri, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK, oltenii își betonează apărarea cu un nou fundaș. Mihai Rotaru a adus în Bănie un internațional hondurian.

Universitatea Craiova bifează al doilea transfer al iernii! Un fotbalist de națională vine în Bănie

Mai mulți jucători au plecat în iarnă de la Universitatea Craiova, însă capul de afiș îl reprezintă despărțirea de vedeta Jasmin Kurtic, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate. Totuși, Mihai Rotaru a anunțat transferuri de top pentru echipa lui Ivaylo Petev, iar patronul din Bănie s-a ținut de cuvânt.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova l-a transferat pe fundașul central Denil Maldonado. Internaționalul hondurian se va alătura lotului oltenilor direct în cantonamentul din Antalya, conform iamsport.ro. Denil Maldonado a venit la Universitatea Craiova din postura de jucător liber de contract.

Ultima oară, Denil Maldonao a îmbrăcat tricoul celor de la Los Angeles FC, în Major League Soccer, unde a fost împrumutat de FC Motagua. Totuși, fundașul central nu s-a adaptat în lotul nord-americanilor și urmează să facă pasul în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Denil Maldonado, jucător de bază la naționala Hondurasului

Denil Maldonado este cotat de portalul Transfermarkt.com la 600.000 de euro. Fundașul central este om de bază la naționala Hondurasului, fiind integralist în „dubla” cu Mexic din sferturile Ligii Națiunilor CONCACAF.

Per total, Maldonado a adunat 29 de apariții în tricoul naționalei statului Honduras, pentru care a marcat un gol. Fundașul central de 25 de ani a mai evoluat în tricoul unor echipe, precum Motagua (Honduras), Pachuca (Mexic), CD Everton (Chile) și Los Angeles FC (SUA).

ADVERTISEMENT

În tricoul nord-americanilor de la Los Angeles FC, Denil Maldonado a adunat 25 de partide, reușind să marcheze un singur gol. Transferul lui Maldonado coincide cu o altă veste bună pentru suporterii craioveni. Gjoko Zajkov și Juraj Badelj au revenit la antrenamente și se pregătesc cot la cot cu restul lotului în Antalya.

Mihai Rotaru anunță transferuri tari la Universitatea Craiova: „Avem oferte puse pe masă”

Mihai Rotaru nu se oprește la transferul lui Denil Maldonado. Patronul din Bănie vrea să acopere încă două poziții în echipa Universității Craiova cu transferuri de top. Totodată, oltenii au purtat discuții pentru transferul lui Adrian Rus, însă mutarea a picat.

ADVERTISEMENT

„Toți ne dorim ca jucătorii să ajungă cât mai repede în cantonament. Noi avem oferte puse pe masă. Am dat drumul la negocieri, am avut contraoferte, așteptăm răspunsuri. Cei cu care discutăm sunt jucători de echipe naționale. 

Am avut discuție cu un român, dar echipa la care este împrumutat nu vrea să-i dea drumul. Ieri am închis discuțiile”, a declarat Mihai Rotaru, la TV Digi Sport.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 3.25 este cota pentru „X” la meciul Universitatea Craiova - Farul