Sport

Denis Alibec a dezvăluit discuția cu Budescu despre un posibil transfer la Farul: „El joacă și la 100 de kilograme în SuperLiga”

Denis Alibec a dezvăluit ce i-a transmis Constantin Budescu în vederea unui viitor transfer la Farul. Atacantul i-a luat apărarea în scandalul kilogramelor în plus.
20.03.2023 | 08:32
Denis Alibec a dezvaluit discutia cu Budescu despre un posibil transfer la Farul El joaca si la 100 de kilograme in SuperLiga
Denis Alibec a dezvăluit discuția pe care a avut-o cu Budescu pentru un transfer la Farul. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Denis Alibec a sărit în apărarea lui Constantin Budescu după scandalul care s-a creat în urma problemelor cu kilogramele în plus pe care le are „Magicianul”. Atacantul lui Gică Hagi la Farul a dezvăluit discuția pe care a avut-o cu fotbalistul Petrolului pentru un transfer în lotul „marinarilor”.

Denis Alibec a dezvăluit că Budescu vrea să se transfere la Farul: „Joacă și la 100 de kilograme în Liga 1”

Denis Alibec și Constantin Budescu sunt foarte buni prieteni după perioadele pe care le-au petrecut împreună atât la Astra, cât și la FCSB. Atacantul în vârstă de 32 de ani a revenit în fotbalul din România în vara trecută când a fost transferat și revitalizat de Gică Hagi la Farul.

ADVERTISEMENT

De asemenea, „Magicianul” a schimbat echipa vara trecută când a ajuns liber de contract de la FC Voluntari, la Petrolul Ploiești. Al treilea golgheter al SuperLigii după Compagno și Dugandzic, Denis Alibec i-a luat apărarea lui Constantin Budescu și a precizat că fotbalistul se confruntă cu kilogramele în plus din cauza accidentării care l-a ținut pe bară.

Totodată, atacantul a dezvăluit că Budescu vrea să se transfere la echipa lui Gică Hagi. „A fost accidentat, probabil de aia are probleme acum cu greutatea. Dar talentul nu i-l ia nimeni și cred că joacă și la 100 de kilograme în Liga. Vorbesc des cu el. Mi-a spus că ar dori să vină aici, o să încerc să îl propun, poate la anul îl găsim pe la Constanța”, a declarat Denis Alibec, potrivit digisport.ro.

ADVERTISEMENT

Denis Alibec și-a prelungit contractul cu Farul pe încă două sezoane: „I-am promis lui Hagi că în România voi juca doar aici”

Denis Alibec a renăscut sub comanda lui Gică Hagi la Farul, iar în urmă cu o săptămână atacantul a ajuns la un acord cu liderul din SuperLiga pentru a-și prelungi înțelegerea până în vara anului 2025.

Fotbalistul în vârstă de 32 de ani este golgheterul „marinarilor” cu 11 goluri și cinci pase decisive în 24 de partide. „Ce să mă determine? Orașul, grupul, domnul Hagi. I-am promis că în România voi juca doar la Farul. Sper să joc mai bine decât am făcut-o anul acesta și să reușim să luăm campionatul.

ADVERTISEMENT

Să sperăm că mă vor alături de ei și, după cum am spus, sper să fie cât mai mulți alături de noi la fiecare meci”, au fost cuvintele lui Denis Alibec. În comparație cu Denis Alibec, Constantin Budescu și-a făcut apariția în 16 meciuri pentru Petrolul în actuala stagiune, reușind să marcheze un gol și să ofere patru pase decisive.

Gică Hagi a dezvăluit la Fanatik SuperLiga cum l-a revitalizat pe Denis Alibec

Cu evoluții inconstante înaintea transferului la Farul, Denis Alibec a fost revitalizat de Gică Hagi, care și-a dezvăluit secretul la FANATIK SUPERLIGA. „Regele” a precizat că filosofia clubului pe care îl conduce se referă în primul rând la capacitatea ofensivă.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„”Nu revitalizez eu jucători, noi avem identitate. Clubul are o filosofie foarte clară bazată pe un fotbal în care prima oară trebuie să ataci și abia apoi să te aperi. Jucătorii care vin la noi sunt antrenați foarte bine, pentru că antrenamentul te dezvoltă, acolo înveți. La antrenament trebui să arăți bine fizic și apoi în teren să te simți bine.

Jucătorul când vine cu noi trebuie să intre în aceste principii. Fotbal vedem cu toții, e ușor să alegi un jucător, dar după aceea trebuie să știi să-l dezvolți, să-l antrenezi, să-l aduci în formă, să-l faci să fie mai bun, să-l faci să se simtă mai bine.

Noi facem lucrul ăsta. E un mediu foarte bun, e identitatea clubului, felul în care ne antrenăm. Ei ne cunosc, am recurs la ei, îi știam, și lor le-a fost ușor să intre în filosofia noastră”, a declarat Gică Hagi, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT