Sport

Denis Alibec va juca la CFR Cluj! Atacantul și-a luat adio de la Kayseri: „Ne vedem la anul!”. Update exclusiv

Denis Alibec este cel mai spectaculos transfer al verii în Liga 1. Atacantul va juca la CFR Cluj, sub formă de împrumut, timp de un sezon
19.07.2021 | 15:18
Denis Alibec va juca la CFR Cluj Atacantul sia luat adio de la Kayseri Ne vedem la anul Update exclusiv
Denis Alibec va juca la CFR Cluj! Reacția atacantului după ce a bătut palma cu campioana României: „Da, ne-am înțeles!”. Exclusiv (sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT
19-07-2021
12:18

Alibec și-a luat adio de la Kayseri

Denis Alibec, care a marcat două goluri în 15 meciuri pentru Kayserispor, și-a luat rămas bun de la orașul Kayseri, cel puțin pentru moment. Atacantul în vârstă de 30 de ani a postat pe contul oficial de Instagram o poză din aeroport, însoțită de mesajul „La revedere Kayseri, Ne vedem anul viitor”, semn că Alibec are de gând să revină la gruparea turcă după ce îi va expira împrumutul la CFR Cluj.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Denis Alibec (@alibecdenis)

17-07-2021
11:36

Kayserispor a anunțat împrumutul lui Alibec în Gruia

Denis Alibec vine să îmbrace tricoul lui CFR Cluj. Împrumutul atacantului la campioana ultimelor patru sezoane din Liga 1 a fost anunțat oficial și de către echipa la care este legitimat internaționalul român, Kayserispor.

„Denis Alibec a semnat un contract valabil pe un an cu CFR Cluj, echipă la care va evolua sub formă de împrumut”, au scris cei de la Kayserispor, pe contul oficial de Twitter.

Denis Alibec este atacantul mult visat de Marius Șumudică la CFR Cluj. În vârstă de 30 de ani, internaționalul român va juca sub formă de împrumut pe un sezon la CFR Cluj, după cum a anunțat gsp.ro.

FANATIK a discutat în exclusivitate cu Alibec, care a confirmat revenirea sa sub comanda lui Șumudică, cel care i-a fost antrenor și la Astra Giurgiu și alături de care a cucerit titlul în 2016.

ADVERTISEMENT

Denis Alibec va avea în continuare același salariu de la Kayserispor, 800 de mii de euro, dar o parte din el va fi suportat de către CFR Cluj.

Denis Alibec, transfer de titlu pentru CFR Cluj. Reacția atacantului

„Da, ne-am înțeles. Vin împrumut un an de zile”, a declarat Denis Alibec, pentru FANATIK.

Alibec este unul dintre copiii de suflet pe care îi are Marius Șumudică. Antrenorul în vârstă de 50 de ani a mai încercat să îl transfere în trecut atât la Kayserispor, cât și la Gaziantep, dar Ioan Niculae nu i-a dat drumul să plece la vremea respectivă.

ADVERTISEMENT

Atacantul de 30 de ani a ajuns să evolueze în tricoul lui Kayseri abia după ce Marius Șumudică a plecat de la gruparea turcă.

Transferul lui Alibec în Gruia reprezintă o surpriză și pentru antrenorul ardelenilor, care, recent, a negat posibilitatea ca vârful să joace din nou sub comanda sa.

ADVERTISEMENT

„Alibec s-a transferat (n.r. – în Turcia) pe 1 milion, plus salariul lui. Deci nu ştiu dacă ne permitem în momentul de faţă să-l aducem pe Alibec.

Mie îmi place de el, e un jucător care face diferenţa, cu mine a avut cele mai bune prestaţii… dar nu se pune problema, nu am avut nicio discuţie nici cu conducerea, nici cu Alibec despre asta”, declara, nu cu mult timp în urmă, Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj, din nou rival la titlu cu FCSB

Odată cu împrumutul la CFR Cluj, Denis Alibec va fi din nou rivalul la titlu al celor de la FCSB, așa cum s-a întâmplat în 2016, atunci când fotbalistul a avut câștig de cauză în tricoul Astrei Giurgiu.

Campioana en-titre va fi a noua echipă din CV-ul lui Denis Alibec, care a mai evoluat pentru Farul Constanța, Inter Milano, Mechelen, Viitorul Constanța, Bologna, Astra Giurgiu, FCSB și Kayserispor.

Pentru CFR Cluj, Denis Alibec reprezintă al 10-lea transfer al verii, după cele ale lui Meleke, Tahiri, Bouhenna, Jonathan Rodriguez, Cristiano Figueiredo, Graovac, Fofana, Denis Rusu și Daniel Paraschiv.

  • 30 de goluri în 60 de meciuri a marcat Denis Alibec la Astra Giurgiu, sub comanda lui Marius Șumudică
  • 5 trofee are în palmares noul atacant al lui CFR Cluj, 2 cu Inter (Supercupa Italiei și Campionatul Mondial al Cluburilor) și 3 cu Astra (campionatul, Cupa și Supercupa României)

 

ADVERTISEMENT
Tags: