Life

Denis Roabeș de la Vocea României se iubește cu o tânără superbă. Întâlnire ca-n filme între aceasta și artistul de la ”The Motans”

Cine este partenera lui Denis Roabeș, juratul de la Vocea României. Solistul de la ”The Motans” a cunoscut-o într-un mod cum numai în filme se întâmplă.
18.11.2022 | 15:15
Denis Roabeș și iubita lui s-au căsătorit de curand. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Denis Roabeș, membrul trupei ”The Motans”, care în acest an a devenit și jurat la ”Vocea României”, este foarte discret cu viața sa personală, însă acesta are de mai multă vreme o relație cu o tânără superbă. De curând, s-au căsătorit departe de ochii presei.

Cine este Bianca, partenera lui Denis Roabeș de la Vocea României. Cum a cunoscut-o membrul ”The Motans”

Bianca este partenera sau mai bine spus, soția, lui Denis Roabeș. Tânărul în vârstă de 33 de ani, originar din Republica Moldova, spune că o iubește foarte mult și a povestit în cadrul unui interviu cum a cunoscut-o.

ADVERTISEMENT

Solistul de la ”The Motans” locuiește cu Bianca în București, într-un apartament achiziționat de el, dintr-o zonă rezidențială. Până să ajungă să se mute împreună au trecut prin câteva etape, ca orice cuplu.

Denis Roabeș a dezvăluit în podcastul bunului său prieten Radu Tibulcă faptul că a cunoscut-o pe Bianca la un concert din Cluj. Însă, sentimentele s-au înfiripat la un altul din Dej, iar de acolo a urmat și prima întâlnire, care pare a fi una amuzantă, dar și romantică, în același timp.

ADVERTISEMENT

”Bianca este insula mea! Ne-am cunoscut la un concert. Ea a venit la un concert de-al meu pe care l-am susținut la Cluj. Ulterior ne-am întâlnit la un concert la Dej și de acolo a început totul. A fost cea mai romantică întâlnire”, a relatat Denis Roabeș în podcastul ”Vin de-o poveste”.

Locul inedit unde Denis Roabeș a avut prima întâlnire cu Bianca, soția lui. Replica amuzantă a solistului

Cum după concert nimic nu era deschis în zonă, cântărețul și-a invitat viitoarea parteneră să discute mai multe într-o benzinărie. Acolo, singura băutură cu care a putut să o servescă a fost vodka.

ADVERTISEMENT

”Erau la benzinăria aia doar niște sticluțe mici de vodkă și i-am zis: Bianca, dacă accepți ca asta să fie prima noastră întâlnire, eu pot să te servesc cu aceste sticluțe cu vodkă.

Mi s-a părut atât de stupid și atât de romantic în același timp. Genul ăla de romantism care e true (sincer-n.r)”, a mai detaliat Denis Roabeș.

ADVERTISEMENT

După prima întâlnire, au urmat altele, iar interpretul a simțit cum dragostea lui pentru Bianca este unică, diferită față de sentimentele pentru celelalte femei din viața lui. Așa se face că de curând Denis Roabeș și-a dus partenera în fața altarului.

Denis Roabeș și Bianca s-au căsătorit departe de ochii presei. Cum a dat solistul vestea

Denis Roabeș a spus fanilor că s-a căsătorit într-un mod subtil. În cel mai recent clip al său alături de Irina Rimes, ”Gata de zbor”, solistul apare cu partenera sa.

Spre finalul melodiei, numele Biancăi este menționat printre lista de personaje și cu numele de familie ”Roabeș”, semn că i-a spus ”Da!” cântărețului.

ADVERTISEMENT