Life

Denisa Nechifor, la un pas să ajungă după gratii în Mexic! Ce a pățit vedeta: „A fost foarte periculos”

Denisa Nechifor a fost la un pas de a ajunge în spatele gratiilor după ce a plecat într-o vacanță în Mexic. De ce spune că a fost periculos.
13.03.2023 | 09:07
Denisa Nechifor la un pas sa ajunga dupa gratii in Mexic Ce a patit vedeta A fost foarte periculos
Denisa Nechifor la un pas de închisoare în Mexic. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Denisa Nechifor a avut parte de o vacanță care s-a transformat într-un coșmar. Vedeta a fost aproape să ajungă după gratii în Mexic.

Denisa Nechifor, la un pas să ajungă după gratii în Mexic

Denisa Nechifor a povestit o experiență pe care o numește „întâmplare vieții sale”. Totul s-a petrecut într-o vacanță în Mexic, unde vedeta se afla cu o prietenă.

ADVERTISEMENT

Cele două voiau să treacă în Statele Unite, dar nu au fost lăsate, ba chiar au fost amenințate cu închisoare dacă nu făceau întocmai li se spunea.

„A fost o situație limită. Ne-au anunțat că dacă avem de gând să comentăm ne bagă la închisoare. A fost foarte periculos”, a dezvăluit Denisa Nechifor la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Situația a fost una periculoasă, își amintește Denisa Nechifor, după ce autoritățile din Mexic le-au spus că nu au voie să treacă în SUA, dar pot rămâne să viziteze orașul lor.

De ce era Denisa Nechifor să ajungă la închisoare în Mexic

Dacă Denisa Nechifor și prietena ei aveau de gând să riposteze în fața acestei decizii aveau toate șansele de a ajunge în spatele gratiilor. Așa că cele două nu au avut decât să se conformeze pentru a nu risca să ajungă și la închisoare, iar vacanța să fie una de coșmar.

ADVERTISEMENT

„În această vacanță ne-am trezit că nu mai putem merge în Statele Unite din Mexic. Ne-au spus cei din Mexic că este cea mai periculoasă zonă de acolo.

Ne-au spus că nu avem voie să mergem în State, dar putem rămâne în oraș. Le-am spus că mergem să vizităm și am mers spre aeroport. Am luat primul avion, spre prima destinație”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT

Denisa Nechifor a mărturisit că nu s-a speriat de această experiență, dar prietena ei a fost puțin mai panicată după ce a aflat că ar fi putut ajunge la pușcărie.

ADVERTISEMENT
Tags: