News

Denisa s-a aruncat în fața trenului la 19 ani, după ce iubitul său ar fi postat pe internet fotografii indecente cu ea. Familia e în stare de șoc

Denisa s-a aruncat în fața trenului la 19 ani, după ce iubitul său ar fi postat pe internet fotografii indecente cu ea. Familia e în stare de șoc și nimeni nu înțelege gestul.
18.05.2023 | 22:23
Denisa sa aruncat in fata trenului la 19 ani dupa ce iubitul sau ar fi postat pe internet fotografii indecente cu ea Familia e in stare de soc
Denisa s-a aruncat în fața trenului la 19 ani. Foto: Observatornews.ro
ADVERTISEMENT

Denisa s-a aruncat în fața trenului la 19 ani, după ce iubitul său ar fi postat pe internet fotografii indecente cu ea. Familia e în stare de șoc și nimeni nu înțelege gestul extrem. Tânăra din Bumbești – Jiu și-a găsit sfârșitul după ce s-ar fi aruncat în fața unui tren, într-un tunel de lângă oraș.

Denisa s-a aruncat în fața trenului la 19 ani

Potrivit Observatornews.ro, Denisa a plecat de acasă singură și a ajuns la un tunel feroviar care se află la un kilometru depărtare de cea mai apropiată gară. Impactul i-a fost fatal, fiind lovită de un tren care circula pe ruta Târgu Jiu – Petroșani. Pentru că nu avea acte asupra sa, fata a fost identificată doar după mai multe ore.

ADVERTISEMENT

Mecanicul de locomotivă a fost în stare de șoc, astfel că trenul a ajuns la Petroșani cu un alt conductor. Pe pagina de Facebook a fetei au fost postate sute de mesaje din partea prietenilor și rudelor. ”Pur și simplu și colegii fetei și noi, cadre didactice suntem într-o stare de șoc”, a explicat directorul liceului unde învăța fata, Flavius Boian.

Fata era considerată un elev model, cu note fără foarte bune și fără absențe la școală, care se pregătea de Bacalaureat ca și toți tinerii de vârsta sa. ”Am stat de vorbă cu diriginta, mi-a spus că a semnalat o stare de tulburare la fată și a luat legătura cu părinții, dar că în ultima perioadă, ultimele zile, starea părea că s-a îmbunătățit și că nu mai sunt probleme”, explică directorul liceului.

ADVERTISEMENT

Din păcate, nimeni nu știa că iubitul fetei se răzbunase pe aceasta și postase pe internet fotografii indecente cu fata. De fapt, nici măcar nu era vorba de iubitul său ci de un tânăr oarecare pe care-l cunoscuse pe internet și avusese încredere oarbă încât să-i trimită poze cu ea dezbrăcată. ”Pentru că a trimis poze indecente, off, mi se face rău. Ca să înțelegeți unde duc acțiunile astea”, a răbufnit Irina, prietena cea mai bună a Denisei.

Psihologii avertizează că fetele care cad în această capcană nu pot trece deseori singure peste eveniment. ”Este impactul emoţional destul de puternic, nu poate să treacă singură peste o astfel de situaţie. Aş apela la prietenii apropiaţi, la familie, să fie atenţi la orice modificare apărută în plan emoţional sau comportamental”, a menționat psihologul Lidia Bîrsanu pentru Observatornews.ro.

ADVERTISEMENT

”Probabil că prietenii și colegii din clasă știau de situație și, fiind un colectiv unit, au încercat să o sprijine și să o ajute. Din păcate acest lucru a făcut să nu ajungă la noi aceste informații și s-a ajuns la un eveniment tragic”, a completat directorul Flavius Boian. Această tragedie aduce din nou în atenția opiniei publice necesitatea unei legi mai dure care să pedepsească fenomenul de revenge porn.

În acest sens, un proiect de lege a fost adoptat chiar ieri de Camera Deputaților. ”Să solicite instanţei civile ca acele persoane care au răspândit materialele respective să fie retrase de pe internet şi în acelaşi timp să fie plătite anumite daune de natură materială sau natură morală”, a explicat avocatul Adrian Cuculis, cel care sfătuiește familia Denisei să se îndrepte în instanțele civile împotriva acelui băiat care a răspândit pe internet fotografiile.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul influencer Irina Deaconescu a comentat acest caz. ”A fost amenințată, a aflat familia, după care a luat această decizie. Dacă vreodată, vă regăsiți într-o situație de genul acesta, să știți că există organe care vă pot ajuta, încercați să vorbiți cu familia, încercați să găsiți sprijin. Nu este sfârșit de lume, știu că pare că este”, a transmis Deaconescu.

ADVERTISEMENT
Tags: