Life

Denise Rifai a fost surprinsă la plajă alături de un cântăreț celebru din România. Bărbatul e necăsătorit și are trei copii

Denise Rifai a fost surprinsă la plajă alături de un cântăreț celebru din România. Este vorba despre un bărbat divorțat care are și trei copii.
08.08.2023 | 16:55
Denise Rifai a fost surprinsa la plaja alaturi de un cantaret celebru din Romania Barbatul e necasatorit si are trei copii
Denise Rifai a fost surprinsă la plajă alături de un cântăreț celebru. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Denise Rifai a fost surprinsă la plajă alături de un cântăreț celebru de la noi din țară. Acesta este necăsătorit acum și are trei copii din relația anterioară.

Denise Rifai a fost surprinsă la plajă alături de un cântăreț celebru

Denise Rifai și Dan Bittman au fost surprinși împreună la plajă. Cei doi pare că își petrec concediul împreună sau măcar o zi toridă de vară, la mare!

ADVERTISEMENT

Denise Rifai și Dan Bittman stârnesc noi zvonuri privind o relație. Cei doi au fost văzuți la plajă, împreună, iar gesturile lor ar putea fi confundate cu cele ale unor îndrăgostiți.

Cei doi au stat împreună la plajă și pot fi văzuți în imaginile surprinse de Cancan. Cu ținute potrivite pentru plajă, cei doi au vorbit și și-au zâmbit. Artistul și-a etalat trupul la cei 61 de ani ai săi, la fel cum a făcut și partenera lui de plajă.

ADVERTISEMENT

Denise Rifai a ales un costum de baie din două piese, de culoarea fisticului. După ce a ieșit din apă, prezentatoarea TV și-a acoperit corpul cu o ținută specială de plajă, la care a adăugat și o pălărie.

Denise Rifai și Dan Bittman, tot mai multe zvonuri că ar fi împreună

Zvonurile privind relația dintre Denise Rifai și Dan Bittman au început de ceva vreme. Artistul i-a dăruit acesteia un inel în timpul participării la emisiunea sa de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Desigur că oamenii au presupus că între ei există o relație în spatele camerelor de filmat, tocmai de aceea și gestul artistului de a-i da un inel.

Prezentatoarea spunea atunci că a fost onorată de gestul de a primi un inel de la artist și a mărturisit că a fost un gest spontan.

ADVERTISEMENT

„M-a surprins gestul, care a fost unul spontan. Îl apreciez pe Dan Bittman. E un tip natural şi original, iar gestul lui m-a onorat.

Foarte faină atitudinea şi iată că, deşi această ediţie a fost difuzată acum mult timp, energia ei încă este prezentă în viaţa noastră, încă se vorbeşte despre acest gest al lui Dan Bittman cu inelul lui. Vorbind acum despre inelul mare care este inima lui, hahaha, ar putea fi el bărbatul acela, dacă eu aş fi Stăpâna Inelelor!”, a declarat prezentatoarea pentru Viva.

ADVERTISEMENT