Life

Denise Rifai, despre oferta de a lucra alături de Andreea Esca. De ce a refuzat prezentatoarea de la Kanal D

Denise Rifai, detalii despre propunerea de a fi colegă cu Andreea Esca. Motivul pentru care vedeta nu a acceptat postul.
12.12.2022 | 07:40
Denise Rifai despre oferta de a lucra alaturi de Andreea Esca De ce a refuzat prezentatoarea de la Kanal D
Denise Rifai, detalii despre propunerea de a fi colegă cu Andreea Esca. Motivul pentru care vedeta nu a acceptat. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a discutat pentru prima oară despre oferta de a lucra alături de știrista de la Pro TV. De ce a refuzat prezentatoarea de la Kanal D și ce vârstă avea când a primit propunerea să lucreze la acest post.

Denise Rifai, detalii despre propunerea de a fi colegă cu Andreea Esca. Motivul pentru care vedeta nu a acceptat

Denise Rifai are o carieră de succes pe micile ecrane. Timp de 9 ani a lucrat la Realitatea TV și în prezent face parte din echipa de la Kanal D, însă în trecut și-a dorit foarte mult să fie colegă cu renumita Andreea Esca.

ADVERTISEMENT

Și-a trimis CV-ul în vederea unui intership în perioada în care era studentă, doar că planurile vedetei nu s-au concretizat. Din păcate, prezentatoarea era plecată din țară, la un curs de perfecționare.

„Pentru mine TVR este o televiziune strategică. Pentru mine TVR este super importantă ca televiziune. Toate dispar dacă pică cablul, mai puțin TVR. Primul meu e-mail, aveam 19 ani, n-am spus asta niciodată nimănui.

ADVERTISEMENT

Trebuia să fac un internship, eram studentă la ASE, dar aveam un curs și trebuia să fac un internship și m-am înscris la Pro TV. Eu îmi doream, pentru mine erau Andreea Esca și Pro TV.

Și am scris acolo, m-au chemat pentru internship, dar eram plecată la un curs, pentru că eu ca studentă sunt și am fost o tipă… Mie îmi place să explorez, să caut și să citesc, plecam la tot felul de cursuri.

ADVERTISEMENT

Și eram plecată în Italia când m-au sunat și ei nu aveau timp până ajungeam eu”, a dezvăluit Denise Rifai, în podcastul Altceva moderat de Adrian Artene, pe Youtube.

Denise Rifai, detalii despre invitații din emisiunea sa

Denise Rifai a avut de-a lungul lunilor foarte mulți invitați surpriză în emisiunea 40 de întrebări pe care o moderează la Kanal D. Prima persoană publică care a ajuns în fața sa a fost Elena Udrea, lista continuând cu Dan Bittman, Teo Trandafir, Dan Negru sau Connect-R.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea frumoasa brunetă are aspirații înalte și își dorește foarte mult să-l chestioneze pe șeful statului, Klaus Iohannis.

Invitația de a se prezenta la talk show-ul pentru care lucrează enorm a fost trimisă, însă nu se știe dacă a ajuns în atenția președintelui.

Vedeta recunoaște că investește foarte mult timp și energie în emisiunea sa. Pentru fiecare ediție Denise Rifai se pregătește aproximativ 4 săptămâni, viața fiecărei vedetei fiind împărțită în 40 de capitole.

ADVERTISEMENT