Life

Cu cine ar vrea să se mărite Denise Rifai: “Este iubitul vieţii mele”

Denise Rifai a dezvăluit cu ce bărbat și-ar dori să se mărite. Prezentatoarea de la Kanal D a oferit un răspuns extrem de sincer.
11.12.2022 | 10:54
Cu cine ar vrea sa se marite Denise Rifai Este iubitul vietii mele
Denise Rifai a dezvăluit cu cine ar vrea să se căsătorească. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Denise Rifai (37 de ani) a dezvăluit cine este bărbatul cu care ar vrea să se mărite. Au existat speculații potrivit cărora vedeta ar avea o relație cu Dan Bittman, însă nu solistul de la Holograf este cel care a reușit să o cucerească.

Denise Rifai a spus cu cine și-ar dori să se mărite

Prezentatoarea de la Kanal D a fost invitată în podcast-ul Altceva, cu Adrian Artene. Atunci când a fost întrebată cu cine ar vrea să ajungă în fața altarului, Denie Rifai a oferit un răspuns sincer.

ADVERTISEMENT

Nu un bărbat din România este cel care a cucerit-o pe vedetă, ci unul din America, mai exact un actor celebru.

Este vorba despre Kevin Costner, în vârstă de 67 de ani, unul dintre cei mai apreciați actori de peste Ocean, cunoscut mai ales pentru rolul din filmul The Bodyguard (1992).

ADVERTISEMENT

Denise Rifai și-a dat seama că i-ar plăcea un astfel de bărbat atunci când l-a văzut pe un panou publicitar, în urmă cu câțiva ani.

“Cu Kevin Costner: Este iubitul vieții mele. Sincer, nu glumesc. E genul meu de bărbat. Acum câțiva ani, el făcea reclamă la Turkish Airlines.

ADVERTISEMENT

Eu eram pe Calea Victoriei și mă gândeam că nu îmi place și mie de niciun bărbat. 

La un moment dat, l-am văzut pe panouri și am zis: ‘Ăsta e genul meu’. El e căsătorit cu o tipă tare faină.”, a declarat Denise Rifai, potrivit Gândul.

Prezentatoarea de televiziune nu și-a făcut apariția alături de vreun bărbat până acum.

La un moment dat, vedeta a spus că încearcă să-și țină viața personală departe de ochii publicului. Atunci când va avea pe cineva în viața ei va anunța.

ADVERTISEMENT

Cum trebuie să fie bărbatul perfect pentru Denise Rifai

Recent, Denise Rifai a fost invitată în cadrul emisiunii În Oglindă, acolo unde a dezvăluit cum ar trebui să fie bărbatul perfect pentru ea.

Prezentatoarea vrea ca viitorul ei partener să o completeze. Denise Rifai își dorește să fie iubită și nu este de părere că dragostea durează trei ani, ci pentru totdeauna.

“Pentru mine dragostea înseamnă protecție. Nu există că dragostea durează trei ani, pentru mine dragostea este pe viață, iar bărbatul proiectat pentru mine este pe viață.

Nu există! Există experiențe și iubiri, dar dragostea este numai una și pe viață. (…)

 Îmi doresc un bărbat care să mă iubească și să se simtă completat de mine.”, a declarat Denise Rifai în emisiunea lui Mihai Ghiță.

ADVERTISEMENT
Tags: