Life

Denise Rifai, detalii despre planurile de viitor. Care e cel mai mare vis al vedetei

Denise Rifai, dezvăluiri despre proiecțiile sale. Care e gândul care nu-i dă pace moderatoarei show-ului 40 de întrebări.
21.10.2022 | 00:22
Denise Rifai detalii despre planurile de viitor Care e cel mai mare vis al vedetei
Denise Rifai, dezvăluiri despre proiecțiile sale. Care e gândul care nu-i dă pace brunetei. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cunoscuta prezentatoare de la Kanal D este o persoană deschisă și acum a furnizat câteva detalii despre planurile de viitor. Care e cel mai mare vis al vedetei, dar și care este situația amoroasă din momentul de față.

Denise Rifai, dezvăluiri despre proiecțiile sale. Care e gândul care nu-i dă pace brunetei

Denise Rifai nu vorbește foarte des despre viața privată, însă acum recunoaște că are un vis foarte mare. Frumoasa brunetă își dorește să-și întemeieze o familie, doar că în prezent nu are un partener de viață alături.

ADVERTISEMENT

Vedeta caută un bărbat cu care să fie pe aceeași lungime de undă. În plus, consideră că nicio femeie nu poate funcționa fără partea masculină alături, mai ales că are foarte mare încredere în complementaritatea dintre yin și yang.

„Visul meu este să îmi întemeiez o familie a mea. Lucrurile nu sunt simple și nu se întâmplă doar așa pentru că vrem noi să se întâmple.

ADVERTISEMENT

Este nevoie să apară un partener cu care să te poți armoniza întru totul și alături de care să poți construi o casă, o familie. Asta îmi doresc foarte mult”, a mărturisit Denise Rifai pentru publicația ciao.ro.

În aceeași notă, prezentatoarea de la Kanal D susține că nu are nimic de ascuns și atunci când va apărea cineva în plan sentimental, cu siguranță toată lumea va afla.

ADVERTISEMENT

Ce o face fericită pe Denise Rifai. Sunt lucruri simple

Denise Rifai adoră să se plimbe în aer liber, să iasă cu prietenii, să bea o cafea sau să asculte muzică. Moderatoarea este fericită pur și simplu când se bucură de lucrurile simple și de timpul petrecut alături de cei dragi.

„Mă bucur când îmi cumpăr ceva ce mie îmi place foarte mult. Mă bucură o seară perfectă cu prietenii mei. Sunt lucruri total diferite care îmi provoacă niște stări foarte faine.

ADVERTISEMENT

O oră de vorbă cu cineva drag, care te înțelege sau pe care poți să-l ajuți este la fel de minunată că atunci când îți cumperi ceva ce îți dorești”, a mai spus prezentatoarea emisiunii 40 de întrebări, pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT
Tags: