Life

Marea dorință a prezentatoarei Denise Rifai. Vedeta de la Kanal D visează la acest moment

Denise Rifai are o mare dorință pe plan profesional, una care s-ar putea înfăptui peste 2 ani. Are legătură cu politica!
10.09.2022 | 10:30
Marea dorinta a prezentatoarei Denise Rifai Vedeta de la Kanal D viseaza la acest moment
Denise Rifai are un mare vis legat de politică
ADVERTISEMENT

Realizatoarea emisiunii „40 de întrebări” de la Kanal D a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, care sunt trei din cele mai mari dorințe pe care le are, niște visuri pe care nu a apucat să și le îndeplinească.

Denise Rifai vrea să modereze următoarea dezbatere prezidențială

Denise Rifai ne-a spus că, pe lângă succesul emisiunii pe care o prezintă, își dorește câteva lucruri și la nivel personal. De asemenea, aceasta a dezvăluit că are și o mare dorință care are legătură cu scena politică.

ADVERTISEMENT

Nu, nu vrea să intre în politică! Denise își dorește să își păstreze deocamdată meseria de jurnalistă. Ceea ce ar încânta-o foarte tare are legătură cu cei mai importanți oameni din stat.

Mai precis,  vedeta Kanal D ar fi extrem de fericită să fie moderatoarea următoarei dezbateri prezidențiale, cea care va avea loc în anul 2024.

ADVERTISEMENT

Mai sunt doar doi ani și România își va alege noul președinte, cel care îl va înlocui pe Klaus Iohannis. Întrucât în 2019 nu a existat vreo confruntare între principalii candidați, s-ar putea ca peste 2 ani lucrurile să se schimbe. Denise Rifai nu ar refuza să fie cea care pune cele mai incomode întrebări candidaților pentru fotoliul de la Cotroceni.

Pe lângă acest deziderat, Denise așteaptă și momentul în care va deveni mamă. Vrea nespus de mult să aibă un bebeluș. Dar… toate la timpul lor!

ADVERTISEMENT

„Personal, îmi doresc o familie a mea, să am un copil”

FANATIK a întrebat-o pe vedetă care sunt cele trei lucruri pe care nu a apucat să le realizeze și și-ar dori să le bifeze pe viitor. Jurnalista a răspuns cu sinceritate, dezvăluind astfel dorința de a modera dezbaterea electorală pentru alegerile prezidențiale ce vor urma.

„Îmi doresc ca emisiunea “40 de întrebări” să aibă succes în continuare și să răspundă exigențelor publicului. Personal, îmi doresc să am o familie a mea. Îmi doresc să am un copil.

ADVERTISEMENT

Și aș mai adăuga, la capitolul profesional, următoarea dorință: să moderez următoarea dezbatere prezidențială între cei doi contracandidați în turul doi”, ne-a spus Denise Rifai.

Până la alegerile din 2024, Denise are treabă serioasă la Kanal D. Aceasta a început un nou sezon al emisiunii „40 de întrebări”, de curând. Emisiunea se difuzează de acum în fiecare sâmbătă, de la ora 22:00.

Joshua Castellano, invitat azi la „40 de întrebări”

Show-ul jurnalistei a fost mutat de duminică sâmbăta, asta întrucât Kanal D avea concurență destul de serioasă, la Antenă fiind difuzat concursul „Chefi la cuțite”, iar la PRO TV reality-show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Invitatul de azi, 10 septembrie 2022, este omul de afaceri italian Joshua Castellano. Acesta va vorbi, printre altele, despre controversatul incendiu care a afectat clubul Bamboo. Va aborda și presupusa sa legătură cu mafia gunoaielor ori șpăgile pe care acesta le-ar fi luat în anumite momente ale vieții sale.

“Ați dat foc intenționat clubului Bamboo?”, “De câte ori v-a dat Nuțu Cămătaru o mână de ajutor?”, “Sunteți implicat în mafia gunoaielor?”, “Câtă șpagă a dat Joshua Castellano?”, “Ați regretat că ați refuzat-o pe Lady Gaga?”, “A luat bătaie Jean-Claude Van Damme în Bamboo?”, “Aveți sânge de mafiot?”, sunt câteva dintre întrebările pregătite de Denise Rifai pentru Joshua Castellano.

ADVERTISEMENT