Life

Denise Rifai, dezvăluiri despre emisiunea cu Rodica Popescu Bitănescu. Cum a emoționat-o marea actriță

Denise Rifai a făcut dezvăluiri despre ediția emisiunii pe care o moderează la Kanal D, unde a avut-o ca invitată pe Rodica Popescu Bitănescu.
09.07.2021 | 22:39
Denise Rifai dezvaluiri despre emisiunea cu Rodica Popescu Bitanescu Cum a emotionato marea actrita
ADVERTISEMENT

Denise Rifai a făcut dezvăluiri despre momentul în care Rodica Popescu Bitănescu a izbucnit în plâns atunci când a venit ca invitată în emisiunea „40 de întrebări”.

Renumita actriță a făcut dezvăluiri neștiute în cadrul emisiunii de la Kanal D. Momentul în care a vorbit despre tatăl ei a fost unul foarte trist pentru artistă, care a început să plângă.

ADVERTISEMENT

Denise Rifai, dezvăluiri despre emisiunea cu Rodica Popescu Bitănescu

Denise Rifai a vorbit despre cel mai emoționant moment din ediția emisiunii în care a fost invitată Rodica Popescu Bitănescu. 

Actrița nu și-a putut stăpâni lacrimile atunci când a vorbit despre tatăl ei care a fost încarcerat pe nedrept în centrul de reeducare de la Pitești.

ADVERTISEMENT

Discuția despre tatăl ei a fost foarte dureroasă, iar Rodica Popescu Bitănescu nu a vrut să mai continue, rana fiind mult prea adâncă.

„Nu vreau să plâng în emisiunea asta. Ce poate să rămână din tata decât un om chinuit. Un om bolnav. Aş vrea să trecem peste asta pentru că nu vreau să întristez pe nimeni”, a spus îndrăgita actriță.

ADVERTISEMENT

Întrebată cum a fost acel moment pentru ea, Denise Rifai a recunoscut că și ea a simțit acea emoție.

Jurnalista a declarat că emoția reprezintă o parte foarte importantă a emisiunii „40 de întrebări”, invitații vorbind despre momente sensibile din viața lor, pe care nu le-au menționat public înainte.

ADVERTISEMENT

„A fost un moment încărcat de emoție, pe care l-am simțit și eu din plin. Rodica Popescu Bitănescu este un om extraordinar, o doamnă care își păstrează vitalitatea, râsul molipsitor, grația și bucuria de a trăi.

(…) În timpul emisiunii mă încarc cu ceea ce povestesc invitații mei, sunt alături de ei în istoria lor recentă sau mai îndepărtată. Nu am cum să nu mă emoționez.

Și vreau să le mulțumesc tuturor celor care au trecut până acum pragul emisiunii, dar și celor care vor veni mai departe, pentru încredere și pentru deschidere”, a declarat Denise Rifai pentru cancan.ro.

Ce invitați au emoționat-o pe Denise Rifai

Întrebată ce invitați i-au creat cele mai multe emoții, Denise Rifai a declarat că fiecare ediție a emisiunii este emoționantă.

Dintre aceștia, Denise Rifai recunoaște că povestea Rodicăi Popescu Bitănescu a emoționat-o cel mai tare, mai ales după ce a izbucnit în lacrimi.

„Aș da exemplul cel mai recent, cel al emisiunii în care a fost invitată Rodica Popescu Bitănescu.

Drama prin care a trecut familia acestei mare actrițe, modul în care tatăl ei a ajuns în spatele gratiilor, în  lagărul de reeducare de la Pitești.

Emoția prin care a trecut marea noastră actriță în timp ce povestea acele experiențe traumatizante, toate acestea m-au emoționat și pe mine foarte puternic”, a mai declarat prezentatoarea pentru sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT
Tags: