Life

Denise Rifai, întrebări dure pentru Andreea Bănică: „Ce răni v-a lăsat în suflet agresivitatea tatălui?”

Denisa Rifai a pregătit 40 de întrebări dificile pentru cântăreața Andreea Bănică. Emisiunea cu fosta membră a trupei Blondy va fi difuzată duminică, la Kanal D.
02.06.2022 | 13:33
Denise Rifai intrebari dure pentru Andreea Banica Ce rani va lasat in suflet agresivitatea tatalui
Andreea Bănică, la 40 de întrebări cu Denise Rifai. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Andreea Bănică este cea mai nouă invitată a lui Denise Rifai în emisiunea „40 de întrebări” de la Kanal D. Cântăreața va trece prin tirul celor mai interesante curiozități, iar unele dintre chestiunile puse pe masă de realizatoarea de televiziune nu sunt tocmai confortabile.

Andreea Bănică, invitata lui Denise Rifai la „40 de întrebări”

Denise Rifai o descoase pe Andreea Bănică în noua ediție, dorind să afle cum este femeia din spatele artistei cu peste 15 ani de carieră muzicală.

ADVERTISEMENT

Andreea recunoaște în cadrul interviului că, la un moment dat, a fost curtată de un miliardar. Rămâne de văzut dacă interpreta de muzică pop-dance va da și numele românului putred de bogat care s-a băgat în seamă cu ea.

Așa cum Denise Rifai ne-a obișnuit, și noua ei invitată, Andreea, va fi dusă în toată viața ei, încă de la perioada copilăriei. Cântăreața vorbește în cadrul interviului despre perioada în care vindea corcodușe în piață, la Constanța, și care erau dorințele pe vremea când era doar o copilă.

ADVERTISEMENT

„Este Andreea Bănică veninoasă?”

„Era trupa Exotic tot ce-și putea dori un bărbat?; Ați fost vreodată curtată de un miliardar?; V-ați angajat prin contract să nu vă măritați?; Este Andreea Bănică veninoasă?; Nu v-a fost frică să vă concediați soțul?; Ce răni v-a lăsat în suflet agresivitatea tatălui?”, sunt câteva dintre întrebările la care Andreea Bănică va răspunde.

Unul din cele mai sensibile subiecte, după cum se poate vedea în teaser-ul emisiunii, este relația dificilă pe care Andreea a avut-o dintotdeauna cu tatăl ei. Aceasta izbucnește în plâns în cadrul întrebării roșii, la care va răspunde cu un nod în gât.

ADVERTISEMENT

Andreea a fost sinceră și când a fost întrebată despre apariția ei în Playboy. Întrebată dacă az ar mai poza dezbrăcată, blondina a oferit un răspuns cu totul neașteptat. „Cred că aș arăta mai bine acum”, a declarat Andreea Bănică.

Emisiunea 40 de întrebări este difuzată în fiecare duminică de la ora 22:30, la Kanal D.