Life

Denise Rifai, totul despre pasiunile sale ascunse. Ce a dezvăluit prezentatoarea de la Kanal D

Denise Rifai este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de la Kanal D, însă de puține ori se deschide în fața celor care o văd pe sticlă.
25.10.2021 | 12:36
Denise Rifai totul despre pasiunile sale ascunse Ce a dezvaluit prezentatoarea de la Kanal D
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a dezvăluit care sunt pasiunile sale ascunse, dar și care sunt micile plăceri la care nu poate renunța. Vedeta susșine că este o persoană normală, la fel ca restul.

Moderatoarea de la „40 de întrebări” are o viață foarte activă, dar reușește să se deconecteze de la partea profesională cu muzică sau datorită întâlnirilor cu prietenii.

ADVERTISEMENT

Sportul este una dintre activitățile la care Denise Rifai nu renunță, dovadă că are o siluetă de invidiat și picioare lungi și tonifiate la sala de fitness.

Denise Rifai, adevărul despre hobby-urile sale. Ce îi place să facă

Bijuteriile și parfumurile se numără printre plăcerile vinovate ale prezentatoarei de la Kanal D. În plus, vedeta recunoaște că este la curent cu tot ce ține de presă pentru că ochiul ei vigilent este mereu în alertă.

ADVERTISEMENT

Denise Rifai a vorbit și despre emisiunile pe care le urmărește pe micul ecran sau în social media. Frumoasa brunetă are programe preferate atât de la noi din țară, cât și din străinătate.

„Citesc presa, de pe mobil, laptop, tabletă, ce îmi e la îndemână. După cum vedeți, nimic nu scapă de ochiul meu vigilent. Ascult muzică, beau cafea, îmi dau întâlnire cu prietenii, alerg.

ADVERTISEMENT

Îmi face foarte bine să alerg, mi se limpezesc gândurile, se anulează tensiunea de orice fel… Sportul face parte din viața mea, e o constantă, cred că așa reușesc să îmi păstrez energia intactă”, a dezvăluit Denise Rifai în cadrul unui interviu pentru unica.ro.

Denise Rifai, de la reportaje la podcasturi. Ce urmărește vedeta

Cu această ocazie vedeta a mărturisit că adoră show-ul „Bravo, ai stil!”, dar și reportajele pe care le realizează echipa de la „Asta-i România”, ambele fiind difuzate la Kanal D.

ADVERTISEMENT

„Urmăresc programe de știri, atât cele internaționale, cât și pe cele din România, în permanență, pentru a fi la curent cu toată informația care circulă despre ceea ce se întâmplă în lume, în politicul românesc, pe agenda publică.

Asta face parte din jobul meu. Mai urmăresc cu plăcere reportajele de la «Asta-i România!» sau show-ul «Bravo, ai stil!».

Sunt și câteva seriale și filme de pe Netflix și de pe HBO care mă țin în fata televizorului. Recomand cu toată căldură interviurile realizate de Mihai Ghiță la emisiunea «În oglindă», pe canalul de Youtube theXclusive.

Nu e un podcast propriu-zis, dar l-aș putea compara cu unul. Mihai Ghiță este un intervievator extraordinar, care reușește să îl facă pe cel din fața lui să se dezvăluie total.

Am avut plăcerea și bucuria să fiu invitată la podcastul lui Damian Drăghici. Un interlocutor minunat, plin de căldură. Îl urmăresc cu plăcere și, da, îl recomand”, a completat Denise Rifai.

ADVERTISEMENT