Sport

Dennis Man are zilele numărate la Parma. Internaționalul român vrea să scape de Serie B: „În acest moment nu dă roade”

Parma are un început groaznic de sezon, iar Dennis Man și Valentin Mihăilă rezistă cu greu pe Ennio Tardini. Dacă pentru fostul oltean există deja interes din Germania și Anglia, ex-FCSB-istul caută și el o cale de scăpare.
25.10.2021 | 14:29
Dennis Man are zilele numarate la Parma Internationalul roman vrea sa scape de Serie B In acest moment nu da roade
ADVERTISEMENT

Parma este la pământ în Serie B. Echipa lui Enzo Maresca este mai aproape de retrogradare decât de promovarea în Serie A. Galben-albaștrii au o serie de șase meciuri consecutive fără victorie și sunt pe locul 15, cu zece puncte, trei peste pozițiile direct retrogradabile.

Dennis Man (23 de ani), care a jucat în șapte meciuri și a marcat două goluri sezonul acesta, s-a săturat de situația în care a ajuns echipa și ar vrea să plece cât mai repede de pe Ennio Tardini. Agentul FIFA Victor Becali a anunțat că atacantul i-ar putea părăsi pe galben-albaștri, chiar în această iarnă, mai multe cluburi fiind interesate de un eventual împrumut sau chiar de un transfer definitiv.

ADVERTISEMENT

Va fi însă foarte greu ca Parma să se despartă definitiv de Dennis Man. Fotbalistul cotat de transfermarkt.com la 10 milioane de euro, mai are contract cu echipa lui Maresca până în vara lui 2025.

Dennis Man vrea să plece în iarnă de la Parma

„Parma nu este într-o situație prea bună. Man și Mihăilă n-au putut fi mișcați de acolo, pentru că n-au fost echipe care să ofere… la un moment dat, D’Aversa a spus că l-ar vrea la Sampdoria pe Man. Păi l-ar vrea, dar Man nu s-ar fi dus pe jumătate din salariul de la Parma.

ADVERTISEMENT

Era o mutare în Serie A, dar Sampdoria n-ar fi putut să-l cumpere pe Man, doar să-l împrumute. Iar împrumutul n-ar fi fost gratis și salariul nu era același.

Nu știu dacă Man putea să facă un sacrificiu. Ne întrebăm şi dacă Sampdoria ar fi putut să ofere bani.

ADVERTISEMENT

Au fost echipe care ar fi fost dispuse să-l împrumute și cu opțiune de transfer. Dar suma de transfer nu ajungea la cea plătită de Parma. Parma n-a fost de acord. Nu e vorba doar despre ce vrem noi și jucătorul. Cu siguranță, el își dorește mult mai mult. Serie B este cu totul altceva, cu o filozofie mult diferită, iar în acest moment nu dă roade.

În iarnă vom vedea ce va fi. Există o perioadă de marcato. Poate oamenii spun ‘E compromisă promovarea. Haideți să găsim niște soluții cu jucătorul. Se pot întâmpla multe. Poate sunt echipe care în iarnă vor să se întărească”, a declarat Victor Becali, la GSP.ro.

ADVERTISEMENT

Man și Mihăilă, note mici în eșecul cu Reggina

Dennis Man și Valentin Mihăilă au fost titulari în ultimul meci al Parmei din Serie B, Galben-albaștrii au pierdut cu 1-2, iar cei doi români nu au prins finalul de meci pe teren, ambii fiind înlocuiți de Maresca în repriza a doua.

Man și Mihăilă au primit note mici din partea jurnaliștilor de la Parma Live. Extrema dreaptă a fost notat cu 4,5, în timp ce Mihăilă a luat chinuit notă de trecere, 5.

Italienii i-au descris pe români ca fiind „nervoși și inutili” pe parcursul meciului de la Reggina.

ADVERTISEMENT
Tags: