Sport

Derby-ul Craiovei readuce ultrașii la stadion! Peluzele de la Universitatea și FC U 1948 și-au anunțat prezența

Galeriile Universității Craiova și FC U Craiova îngroapă securea războiului cu oficialii și anunță că vor fi pe stadionul „Ion Oblemenco” la derby-ul Olteniei.
31.10.2023 | 15:52
Derbyul Craiovei readuce ultrasii la stadion Peluzele de la Universitatea si FC U 1948 siau anuntat prezenta
Derby-ul Olteniei aduce galeriile la stadion! Peluzele de la Universitatea Craiova și FC U Craiova își anunță prezența. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Nemulțumirile legate de ultimele rezultate ale Universității Craiova nu îi împiedică pe ultrașii „alb-albaștrilor” să fie pe stadionul „Ion Oblemenco” la derby-ul Olteniei. Și FC U Craiova 1948 va fi susținută de membrii din Peluza Sud la confruntarea cu rivala din oraș.

Derby-ul Olteniei aduce galeriile pe „Ion Oblemenco”! Peluza Nord, pe stadion cu FC U Craiova 1948: „Lăsăm de o parte orice nemulțumiri”

Universitatea Craiova traversează o perioadă dificilă în SuperLiga cu Corneliu Papură, iar rezultatele „juveților” au avut consecințe. Peluza Nord nu s-a prezentat în Giulești la derby-ul cu Rapid, scor 0-2, iar nici în Cupa României Betano nu vor avea parte de susținere.

ADVERTISEMENT

Deși a anunțat măsuri drastice în cazul în care Corneliu Papură va fi păstrat pe banca tehnică a „alb-albaștrilor”, Peluza Nord a revenit la sentimente mai bune. Galeria Universității Craiova va fi în tribunele stadionului „Ion Oblemenco” la derby-ul cu FC U Craiova 1948.

Membrii Peluzei Nord și-au anunțat prezența la derby-ul Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948, confruntare programată sâmbătă, de la ora 21:15. Ultrașii „alb-albaștrilor” lasă de o parte orice nemulțumire din ultima perioadă pentru a-și susține favoriții cu rivala din Bănie.

ADVERTISEMENT

„Sâmbătă lăsăm de o parte orice nemulțumiri și ne vedem pe stadion contra inamicilor numărul unu ai Științei. Revenim cu detalii în curând”, au scris membrii Peluzei Nord pe pagina oficială de pe Facebook.

Ambele galerii își anunță prezența pe stadionul „Ion Oblemenco”. Peluza Sud revine pentru derby-ul cu Universitatea Craiova

Nici FC U Craiova 1948 nu va fi lipsită de susținere pe stadionul „Ion Oblemenco” la derby-ul Olteniei cu Universitatea Craiova, Din informațiile FANATIK, două dintre brigăzile din Peluza Sud își vor face apariția pe arena din Bănie pentru prima dată după câteva luni.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Boys Craiova și Puștanii Purisani, care se vor întâlni în Centrul Vechi al Băniei sămbătă, de la ora 17:00. Pentru FC U Craiova este o veste importantă, deoarece gruparea lui Adrian Mititelu nu a mai avut sprijin din partea ultrașilor în ultimele luni după pronunțarea instanței în privința palmaresului.

„Începând de azi, 02.08.2023, Peluza Sud își suspendă activitatea. Decizia a fost luată în unanimitate, de toate brigăzile componente. Ne vedem puși în fața luării unei decizii grele, o decizie care vine odată cu motivarea procesului recent încheiat.

ADVERTISEMENT

Conform acestuia, entitatea sportivă pe care am susținut-o până în acest moment a pierdut palmaresul Universității Craiova, câștigat la aceeași instanță judecătorească în urmă cu câțiva ani. De asemenea, conform aceleași motivări, nici clubul înființat în 2013 la Mogoșoaia, județ Ilfov, nu deține acest palmares, ci îl folosește prin închiriere în scopuri comerciale și sportive”, scria atunci Peluza Sud.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,10 este cota pentru „2 solist” la meciul UTA Arad- Universitatea Craiova