Sport

Dumitru Dragomir, sfat pentru Universitatea Craiova! Ce trebuie să facă cu Alex Mitriță

Dumitru Dragomir are un sfat pentru Universitatea Craiova și pentru Alex Mitriță, care a fost transferul verii în Bănie.
31.10.2023 | 10:20
Dumitru Dragomir sfat pentru Universitatea Craiova Ce trebuie sa faca cu Alex Mitrita
Dumitru Dragomir, despre Alex Mitriță. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alexandru Mitriță, ajuns la 28 de ani, a revenit la Universitatea Craiova în această vară, după ce a părăsit echipa în 2019 pentru 8 milioane de euro, fiind cumpărat de New York City.

Dragomir, sfat pentru Universitatea Craiova

Deși este unul dintre cei mai bine cotați jucători ai oltenilor, acesta nu reușește să ducă echipa spre cele mai bune rezultate. Dragomir știe unde greșește acesta.

ADVERTISEMENT

El crede că Mitriță nu este folosit pe poziția corectă, considerând că acesta ar trebui să joace mijlocaș lateral, nu extremă, deoarece acolo are mai mult spațiu. El spune că problema lui Mitriță este că driblează, în loc să paseze și să se demarce.

Oameni buni, lui Mitriță trebuie să îi schimbați postul orientarea și tactica. El cum are mingea, vrea să dribleze. Nu, dai pasă, te demarci, dai pasă, te demarci. Ai auzit ce a zic Cârțu, te demarci și îl forțezi să îți paseze.

ADVERTISEMENT

Jocul lui Mitriță nu se potrivește pe tactica Craiovei, îi încurcă. Și el și Ivan joacă altceva. Eu, dacă aș fi antrenor, l-aș schimba și pe Ivan, și pe ăsta, i-aș pune să joace altceva.

Pe unul l-aș pune mijlocaș stânga, pe unul pe dreapta, să le dau spațiu mare”, a spus Dumitru Dragomir, la ”Maxprofețiile lui Mitică”.

ADVERTISEMENT

Becali, despre Mitriță

Și Gigi Becali a explicat, la FANATIK SUPERLIGA, că victoria Rapidului în meciul cu Craiova a venit din momentele în care adversarii nu aveau mingea. El spune că ei îi dădeau intenționat mingea lui Mitriță, deoarece acesta nu trecea de adversari.

Ai văzut Rapid aseară ce a făcut? De unde au câștigat? Când nu era mingea la ei, le fura mingea, ăia nu puteau să paseze. Au jucat în mare alergătură și agresivitate, unde era mingea erau câte trei.

ADVERTISEMENT

Asta a făcut Rapid aseară, când era mingea la ei o lua Mitriță, lentoare, Mitriță crede că el e adevărat, că are viteză, driblează.

Stai mă Mitriță că nu alergi pe o Arenă, pe un culoar și culoarul ăla are jaloane și alea n-au voie să te atace. Tu crezi că treci ca prin brânză?

Aia face numai Messi ce vrea el să facă, dar și Messi, stai puțin că am adversar în față, trec prin el. Probabil, din dorință Mitriță, zic, că el e fotbalist. Din dorință și că colegii lui nu puteau, voia să facă de unul singur, la moment dat era supărat. Așa face jucătorul valoros, se enervează și fuge de unul singur și să dea goluri”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

Emisiunea ”Maxprofețiile lui Mitică” se vede în fiecare luni, ora 13:30, după FANATIK SUPERLIGA, în direct doar pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. Premiera fiecărei ediții alături de cele mai tari momente pot fi urmărite pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de Facebook Horia Ivanovici.

„Dumitru Dragomir, despre Universitatea Craiova”

ADVERTISEMENT